Срање у БиХ

1. Iskreno, iako sam Srbin, navijao sam da se Bosna kvalifikuje na svetsko, zaslužili su. Pratiću ih i na svetskom. Ali da igra protiv Srbije, navijao bih za Srbiju i uzvikivao "Kosovo je Srbija!"

2. Јесам Босанац из СРПСКЕ Босне, СРПСКОГ краља Твртка. Мрзим државу б и х алије изетбеговића. И не постоји националност "босанац"! Ајд сад марш одавде, дошао си на српски сајт, да се изругујеш Србима, зашто по Богу? И потом питању треба трајни бан и тебе и оног дилана педера.

3. Je l' Republika Srpska kriva što Federacija gori? Može da se živi sretno, al ne dirajte entitete, i dajte Hrvatima treći entitet dole u Hercegovini.

Ja sam cuo da su srbi zapalili arhiv.
    Entitet je genocidna tvorevina, i kao takav je pjunuo u lice pravde

4. Rahmetli babo Atif
    Meni nisu jasni ljudi koji bi da igraju srbija i Bosna navijali za srbiju. A jos jace oni koji navijaju protiv Bosne. PA TO JE NASA DRZAVA, BILO DA STE SRBI PORIJEKLOM ILI STAROSEDEOCI BOSNJACI KAO MI

A Sandžaklije kad iznesu TURSKE zastave na balkone pred utakmicu Srbija - Turska? Odakle im turske zastave koji kurac? Imam li ja RUSKU zastavu?

5. Ignorisite balije.

6. Ja sam cuo da su srbi zapalili arhiv.

Jesu, zapalili arhiv i silovali 15 žena a 26 pokušali da siluju ali su im one pobegle preko Miljacke.

7. Цлланад, зашто се, по Богу изјашњаваш као Црногорац??

8. Meni nije jasan Rahmetli babo Atif otkud mu internet dok je zaklan nabijen na neomašćen kolac. Sigurno nešto nije dobro napravljeno...

9. Jer se pazlfox u svakom postu hvali kako je CG naj naj, bez da ga je iko išta o tome pitao

Nijesam se hvalio, samo sam rekao da država u kojoj je stanovništvo podijeljeno na 4 frakcije slične brojnosti može da funkcioniše daleko bolje nego države ili te pederacije i republikice koje su skoro pa etnički čiste.
    Bolji standard je možda u Hrvatskoj ali za razliku od njih ođe niko nije toliki debil da ide okolo i razvaljuje tuđe ploče, bogomolje i institucije (sa izuzetkom jednog dijela Albanaca).
    Tako da, da... CG jeste najsigurnija zemlja na Balkanu, osim ako ne voliš da se baviš švercom narkotika. Onda te mora pojesti mrak obzirom da se ođe krije vrh svih kriminalnih lanaca Balkana.

10. A ne no će se izjašnjavat ko Srbin izbosne. Il si Srbin iz Srbije il si brate Crnogorac, Bošnjak, Hrvat itd.
    EDIT: Ti si juniore, logično, Bošnjak.

11. Champy
    Vidim da vi tešete po svome, pa se neću upuštati dalje u nepotrebno polemisanje. Za kraj ću vam samo citirati riječi jednog čovjeka, kako starim sve više smatram da je bio upravu, a kaže:
    "Srbin kad dva puta slaže, treći put vjeruje u to što je slagao."

tako stoji sa laganjem, a sa promenom vere još i gore

Srbin jednom kada promeni veru ODMA poveruje da nije Srbin.

12. Бошњак је настало од турског "бош" што значи ништа и тако су турци звали потурчене Србе.

13. Pa eto, super si se opisao. Pozdrav.

14. Bošnjaci su nastali od Boš hemijski.

15. a englesko Junior od srpskog june
    junoša i te munje lolo

16. I ne trebate nam u novoj Bosni, svu teritoriju koju ste ukrali od Bosnjaka vratite, pa se prislepcite kome hocete.

17. ovdje buja od šofinizma. ondulatori radite li vi šta?

18. Muka mi je od politike. Ameriko, uvedi nam demokratiju.

19. Цлланад, зашто се, по Богу изјашњаваш као Црногорац??

Možda jer je prošlo vrijeme kada se između termina narodnosti i nacionalnosti stavljao znak jednakosti.
    Pravoslavac sam (mada nijesam vjernik neki ali mi se sviđa da se najedem za slavu) a poštujem srpsku pravoslavnu daleko više od ove crnogorske kvazi-crkve kao i 99% Crnogoraca i da idem u crkvu, logično da bih radije išao tamo.

Imaš neku antisrpski orijentisanu šaku jada što je sišla iz nekih selendri jebi ga ali nećeš imati problem u Podgorici ako šetaš sa majcom sa srpskim obilježjima gradom. Često gledam ljude sa tim nekim nacionalnim simbolima (koje god da su nacije) i niko ih ne čačka, osim ako prvi čačkaju onog drugog jelte.

20. Дрвар, Петровац, Грахово????

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.