Protesti uKrajini

1. Pa pričam ti o tretmanu Rusa u Rusiji koji nisu zadovoljni stanjem tamo. Ne moraš da ideš tamo, pričam ti šta bi ti se desilo kad bi tamo pisnuo protiv Putina. Isto što i ovima. Samo si muškarac, pa bi te odrali od batina. E jebem ti zemlju gde su usred bede i sranja nezadovoljni samo strani plaćenici.
    A što se tiče stanja kod nas, sećam se kad je bilo ama baš tako. Samo su radila malo ekstremnija sredstva - metak, sačekuša, tako to. O bejzbolkama da ne pričamo. Živi bili, nadam se ne videli. A ako ne kapiraš paralelu, jbg.

sada se igramo imaginarnih stvari.zamisljamo.da sam rus i da kenjam protiv putina,video bi svoga boga!jebe se meni za gomilu pankerki.ja bih strpao u gulag zbog onoga sto su uradile za vreme olimpijskih igara.jesi ti bio neki istaknuti opzicionar,pa su te sacekivali sa utokama?verujem da nisi jer bi onda imao neku zajebaniju sljaku,a ne preko neta da se boris za prava rusa.

2. Ако је са твог фејсбука а има такво подешавање приватности да је виде само твоји пријатељи, не можеш је можда овде качити.

Nije sa mog fb- a, sa stranice je.

3. sada se igramo imaginarnih stvari.zamisljamo.da sam rus i da kenjam protiv putina,video bi svoga boga!jebe se meni za gomilu pankerki.ja bih strpao u gulag zbog onoga sto su uradile za vreme olimpijskih igara.jesi ti bio neki istaknuti opzicionar,pa su te sacekivali sa utokama?verujem da nisi jer bi onda imao neku zajebaniju sljaku,a ne preko neta da se boris za prava rusa.

Gulag? To više ne postoji. Da su to uradile u Nemačkoj, dobile bi ništa. Šta je bilo sa imitatorkama tih devojaka iz crkve u Kelnu? Jesu ih poslali u Aušvic? Nisu. Što se mene tiče, ja sam bio prilično opozicionar, u svojim okvirima i dometima i svojoj maloj sredini, ništa onako na nivou države. Nisu me sačekivali utokama, ali batina sam dobio, pošteno. Postavljao sam barikade i blokirao magistrale tamo oko 5. oktobra, posle nisam hteo da uđem u neki tamo lokalni organ gde su mi nudili mesto jer sam video kakvi su kad dođu na vlast. Možda je pokvarenost vlasti deo prirode ovog naroda, možda deo prirode vlasti same, kao pojave, ne znam. Ti pretpostavljaš da je normalno da neko sa revolucionarnom bagrom zasedne u fotelju? Možda nisu svi takvi. A zamisli, niko me iz inostranstva nije plaćao da rasturam Srbiju i rušim režim. Nije mi CIA ništa dala. Ni od koga ništa-ništa nisam dobio. Šljaku imam sam. Rusi su mi dragi kao narod, zato i njihova prava.

4. Šta je bilo sa imitatorkama iz Kelna?

5. Ništa, mislim da su dobile nešto sitno prekršajno. Ipak nije fino praviti političke performanse u crkvi, ako nisi neko političko mudo. Onda je fino.

6. A da ponove više puta to isto, za šta su osuđeni?

7. Gulag? To više ne postoji. Da su to uradile u Nemačkoj, dobile bi ništa. Šta je bilo sa imitatorkama tih devojaka iz crkve u Kelnu? Jesu ih poslali u Aušvic? Nisu. Što se mene tiče, ja sam bio prilično opozicionar, u svojim okvirima i dometima i svojoj maloj sredini, ništa onako na nivou države. Nisu me sačekivali utokama, ali batina sam dobio, pošteno. Postavljao sam barikade i blokirao magistrale tamo oko 5. oktobra, posle nisam hteo da uđem u neki tamo lokalni organ gde su mi nudili mesto jer sam video kakvi su kad dođu na vlast. Možda je pokvarenost vlasti deo prirode ovog naroda, možda deo prirode vlasti same, kao pojave, ne znam. Ti pretpostavljaš da je normalno da neko sa revolucionarnom bagrom zasedne u fotelju? Možda nisu svi takvi. A zamisli, niko me iz inostranstva nije plaćao da rasturam Srbiju i rušim režim. Nije mi CIA ništa dala. Ni od koga ništa-ništa nisam dobio. Šljaku imam sam. Rusi su mi dragi kao narod, zato i njihova prava.

znam da vise ne postoji,al bi ih zbog njih otvorio.ili mozda na svetog grgura...kakav bre keln.jese prica o kelnu,vucicu ili o rusiji i pankerkama?stalno neke paralele.evo ti paralela...u somaliji nema uopste ljudskih prava,pa se slabo cimas oko toga.jebi ga,nije akutelno...lepo od tebe sto si pravio barikade u svom mestu dok su drugi primali kintu.ili se nisi snasao,pa sada mozes da pricas kako si to radio iz ideala.u svakom slucaju tvoje postavljanje barikada nam je donelo kurac od ovce.ne znam k'o bi platio svima koji hoce da ruse rezim.znas kako,pojave se njih par sa parama,pa popale masu.nilje sljaku tesko naci,uvek ima posla.mozda si mogao i vise da si se snasao ili kao imas neke ideale.ne bih da ulazim u to...mala bara,puno krkodila.

8. Па о Келну се вјероватно не прича јер Швабе нису луди да дају публицитет дебилима, да их бичују и затварају на три године због глупости.
    Будалама се не даје пажња него се игноришу, а не ко Руси паљевине.

9. Ево опет пар вести из прве руке из Дњепропетровска.

Прво, боле их из овде спомињани Пуси Рајот. Ал оно реално.
    Вама који их нападате, девојке оду на кафу и ови из испонижавају насјстрашније јер пију кафу? Не ваља то.
    Вама који их браните, замислите да се неко наруга вама некој важној ствари. Плус, пробајте у пакету да испред Беле куће у Вашингтону кажете повуците све трупе назад у САД. Па ови Козаци би деловали ко бабе по реакцији.

Друго, обичан народ је испиздео због Руја, али нико ништа не прича, јер нико ништа заправо и не зна, нити зна у шта да верује. Рује као бране своје интересе и свој народ, а потапају бродове ради конторлисања руке, + Крим хоће да одвоје. То им се не свиђа, иако је то чак руско говорно подручје. Нешто као Немачка и Аустрија. Међутим, због доле наведеног, сви све више хоће да се одвоје.

Проевропљани су у талу са неонацистима, који бану ноћу бусевима и направе дебело срање, и нико их не дира јер су организовани и наоружани. Јбг, можеш да довучеш скоро 1000 људи са десетак бусева, а 1000 наоружаних дебила који хоће крв... Па просто ти дође да се одмах учланиш у ЕУ.

Такође, Кијев збиља не процењује и не размишља о својим акцијама што само доприноси расту тензија. Турчинов је изјавио да Украјина мора да пристане на све услове ЕУ и САД јер немају избора, а народ је попиздео јер Рује ипак јесу обећале 15 и дале 2 милијарде, као и мању цену гаса и то само за стабилну власт. Парадоксално, те две милијарде су дале ветар у крила Кијеву.

Много су подељени и неорганизовани сви осим неонациста, Бандераша. Тако да пар хиљада људи прави срање у срединама где је руски доминантан. И то озбиљно срање.

Крим је де факто одовојен. Остало је шачица прокијевских војника, за које нажалост мислим да је Запад одредио да ће бити жртвена јагњад. Или ће их они побити, или Руси, свеједно је, треба изговор за дркање Русије. Такође, мали али битан преокрет, Татари хоће права, а више неће права само у Украјини, него права како год да се зове и чији год да је Крим. Тако да ако Рује анексирају Крим, Татари неће правити проблем.

А изјаве из Европе само праве срање у Русији. Подршка Путину јача, подршка рату јача, само да би показали Европи да се много зезају и да претерују.

Ако дође до цепања на пола, тј ако се проба подела проруски и проукрајински део, рат је неизбежан. Већина ораница прве категорије је на истоку. Цела обала се одваја, нема више туризма, нити кинте од руса за поморске базе. Донбаски регион је индустријски други или трећи у европи са идиотским залихама угља. Заправо је био неприкосновени индустријски центар СССРа. Што ће рећи, да ако дође до поделе, западни украјници добијају мизерију.

10. http://www.e-novine.com/stav/100109-Putin-sanja-novi-Minhen.html - Evo malo ostrašćenosti. Mada, ima par trezvenih rečenica, ali je rusofobija vidljiva.

11. Мрзи ме да читам, а и генерално ради менталне хигијене треба избегавати е-новине. Али на том линку који си окачио, стоји са стране реклама за страницу: http://www.zeneprotivnasilja.net/vesti/176-sos-telefon-za-konsultacije-sa-lezbejkama. ВАТАФАК?

12. http://www.e-novine.com/stav/100109-Putin-sanja-novi-Minhen.html - Evo malo ostrašćenosti. Mada, ima par trezvenih rečenica, ali je rusofobija vidljiva.

Јел? А која то? Збиља нисам видео ни једну.

13. Да не мислите да сам луд, а и добра је слика:
    http://www.dodaj.rs/f/u/dy/49LQRmMG/obama.png

14. Prelistam nekad e-novine jer su imali (davno) duhovitih tekstova, ponajviše pozajmljenih od trojke Ferala. A i popišali su principe postavši naprednjačko glasilo, gore i od Kopernikusa.

@Borko
    Nisu moji stavovi daleko od njihovih, ali se oseća zadah frustriranosti u "analizama".

15. Elem, Borko, poređenje Hitlera i Putina, koliko se god Putinu mogu neke stvari zameriti, je vređanje inteligencije i žrtava Drugog svetskog rata. Verujem da je tačan onaj deo u kom piše kako Putin opipava puls Zapada, ali je degutantnost pomenutog poređenja hajlajt "analize".

16. Нико не може бити паметан на коју ће страну да превагне и у ком смеру да се развија ситуација, али сад сам баш за то да Руси истерају до краја своје. Шта год то било, не знам, нити ме занима.
    Украјинци су се, у последњих пар месеци, показали као озбиљан конкурент Србима за позицију најидиотскије нације на планети, због тога заслужују да буду јебани у чмар. Невиђено глуп један народ.

17. li se nisi snasao,pa sada mozes da pricas kako si to radio iz ideala.

Naravno, najnormalnije je pretpostaviti na prvu kako je čovek pokvaren. Boli me uvo, ja znam kako je bilo, meni dosta.

18. zasto bi snalazenje bilo znak pokvarenosti kod coveka?nikog nisi ojadio,trazio si nesto novo,bolje za drustvo,a samim tim i za sebe.to sto od toga nista nije bilo,to je druga stvar...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.