Prijava

Молим поштоване ефенедије и остале кабадахије да одговоре ситној раји зашто се не рачунају поени добијени од реакција и постера у укупан збир свих поена једног члана? Како ово (више) није сајт само за дефиниције, већ и постере и реакције, то би било праведно да неки пресветли султан ове џамахирије омогући праведно оцењивање чланова.
Проблем је у томе што људи све мање читају и пишу дефиниције, а све више раде на постерима и реакцијама. Стога се позиција члана котира према збиру поена од дефиниција, па ако члан има брдо постера, палац или круну (не бих улазио у то шта ради са палцОм), а 1 дефиницију, он је и даље на 3323514 позицији аутора.

Можда би решење било у томе да постоје три категорије у профилу аутора:
1. збир гласова за дефиниције
2. збир гласова за постере
3. збир гласова за реакције

На основу збира оцена ових активности треба одређивати место аутора у свету Вукајлије. Тако би било праведно.

Пресветле ефендије и сиротињо рајо, шта кажете на овај предлог?
Јел ће бити нешто или да се КараГрањка вата пушке и сабље?

Jok. Da nam se posterdžije razmile po ostatku sajta.

Jok. Da nam se posterdžije razmile po ostatku sajta.

Ovo i ovo im je dosta što neke prosterdzije imaju pristup groblju sa 5,6 definicija ko onaj dejance npr

Nisi napisao PRIJEDOR, ne mogu da te shvatim zaozbiljno

Već je predlagano, a koliko se sećam nekada davno je to čak i funkcionisalo. Ako nisi primetio do sada, ovde je na snazi češki ustav, ako gazda reši biće.

или да се КараГрањка

ugusih se za ovo
autogol

Tek bi se onda ove lajkerske skupine namnožile. Podržavam, što da ne.

I groblje da se vrati da svima bude dostupno. I to je sadržaj i istorija sajta. I da mogu i stvari sa groblja da se ocenjuju. Možda se meni ne sviđaju dobre slike u postere i odabrani vicevi i aforizmi, otuda i potreba za grobljem.

Posteri = nađeš sliku i napišeš vickast komentar
Reakcije = nađeš gif i napišeš vickast komentar
Definicije = dobiješ ideju da definišeš neki izraz i to učiniš.
Jebi ga, to je nešto što se zove original creation, za razliku od postera i reakcija koji su to samo jednim dijelom... i to manjim.

Ja bih računao samo postere, ali ne reakcije. Jer imam mnogo postera, dosta i odabranih, a reakcija samo par. Logično. To bi mi omogućilo onu krunu, da se više ne zovem Valdemar, već Valdemarь.

Granjka napravio jedan dobar poster i odmah bi da menja sait.

Зато што је ово речник сленга... Био... Некад... :'(

Posteri mu dođu nešto kao vizuelni sleng. Evo, neka Brus objasni ulogu vizuelnog i vizuelno-simboličnog u prenošenju poruke... Da ne pričam o tome kako su bolji posteri u stvari igre rečima kakvih ima i u definicijama, samo proturene kroz drugi medijum.

или да се КараГрањка
ugusih se za ovo
autogol

A što jest, jest.

Зато што су постери и реакције срање.

Ja sam za otcepljenje republike od srpske

Za cepanje Srpske na zapadni deo, koji bi pripao Hrvatskoj, i istočni, koji bi pripao Bugarskoj. Nad Brčkim suverenitet Madagaskaru.

Против. Да им се повећају границе за одређене привилегије, типа боја на чету да се омогући са 20 одабраних РЕ ЈАЛ НО.

Brčkim. Brčko je vazda bio glup naziv.

Generalno smatram postere dodatkom sajtu, kao kulinat u supi, 90% su obično sranje i dnevno politička prepucavanja, naročito sad i u vreme ostalih izbornih aktivnosti. Od ostatka, barem polovina su plagijati, poluplagijati i prevodi tuđih ideja, viceva, aforizama i fora. Onih 5% koji preostaju su pravi biseri koji (po meni) zaslužuju da budu potpuno ravnopravni sa bilo kojom definicijom na sajtu.

Više volim da pročitam dobar tekst iz kojeg mogu da stvorim sopstvenu sliku, ali moram priznati da postoje takvi posteri koji su pravo malo čudo, a slika im dođe kao žuti link u definiciji - dodaje šmek, mada se može i bez nje.

Gde je moj problem sa posterima? Moj problem je u tome što, za razliku od dobre definicije, poster može da napravi i polupismeni klinac koji malo procunja po netu i posle dođe ovde. Kad bi bili realnije ocenjivani ne bih imao ništa protiv da postanu ravnopravni sa definicijama jer bi se takva sranja brisala po nekoj vrsti automatizma. Ja sam realno glupav za postere i reakcije pa se tamo i ne trpam previše (uprkos uvreženom mišljenju da ja brišem najviše postera i reakcija), ali svakog dana pogledam barem po tridesetak komada. Ne ocenim one koji su govna, dam plus gde je dobro.