Prijava

grarantiram rukom da ovaj asat plagira ko lud da je 7536246 defki plagiro iz nekog saljivog magazina na litvanskom jeziku

Dobro, onda aj da obrnemo temu u drugom smjeru.

Ko je za to da ja napravim novi sajt, isti sadržaj kao ođe samo što se ljudi ne bi sputavali i pravio bi se vrh sadržaj a ne ka ođe što se prave aforizmi i kilometarski BEOGRAD BRATE tekstovi. A?

A čega nisu celte odma se neko zalećeo i obrisao mi 4 postera samo što sam otvorio temu. Neka ih obriše sve ako će, boli me uvo, samo kažem da se više postera ne brišu pojedinačnom autoru iz čista mira. Nije ovo prvi put da neko to radi (taj neko se krije iza moderatorske funkcije a neko javno obrazlaže i opet nikome ništa).
I plagijat je definicija. Siguran sam da je autor sam smislio, da je nije vidio u pomenute novine al opet, ili ćemo plagijate da pišemo ili originalne stvari.

ko je u pitanju, ko ti obrisao postere zato sto si otvorio temu? i koju temu?
ako je neko usao u profil i krenuo da brise rendom, to i jeste malo tupavo...

Ozbiljan sam, ako vidim da bi bilo interesanata da budu članovi takvog sajta kažite da počnem da skupljam pare za izradu sajta.

U redu je to celte.

nije. idenje kroz neciji profil i brisanje starijeg sadrzaja redom bez obzira dal je dobar ili los, nije u redu.

kazi ko je u pitanju.

Možda je obrisan jer ih nema 50 nego 27.

ne znam zajebava li me ovaj celt ili tripujem. :0 Odakle bih znao ko mi briše, tako neko od moderatora radi kad počnem priču ovakvog tipa, pođe mi na profil i obriše nekoliko stvari. I ne znam ko to radi zato što odakle ću znat? Kažem opet, briga me za to što mi brišu stvari, i stare i nove, samo hoću da narod vidi šta se sve radi.

Odo da jedem, ogladnjeh od ovoliko kucanja.

Nemojte se tuci...... :(((

Radijacijo razumiješ li se u sajtove? Razmišljam se da napravim sajt sa kvalitetnijim sadržajem i manje džukačkim autorima od Vukajlije, koko para treba za taj ugođaj i kako se održava i to. Objasni tutorijalno ka što samo ti umiješ. :)

Kako ce ti se zvati sajt Meso?

Pojma nemam, ovo je samo teorija koja možda zaživi.

Podrzavam svako novo preduzetnistvo. Osim ispovesti.com

Dzoni ako bude dobar radetov tutorijal mož i ti da napraviš kninov sajt :)

Mogli bi. Da sjebemo onaj njuz.net vise. Ispucali su se odavno.

Nek se zove sajt 'Nova demokratska Vukajlija'.

Ти си демократију олако схватио, па направио двајес дуплих за лајковање.

Neuka glava mladi tilmo ti si.