Tesla u hramu Svetog Save?

1. ТЕСЛА ХРАМОМ НЕЋЕ ШЕТАТИ!

2. Zamrzli su Teslu, zlikovci.

3. Sad tek vidim da je ovaj što ga je skočko okačio ovaj što je pšretio holandiji onomad haha kakav bogotac
    http://www.youtube.com/watch?v=huEE7MFBzfQ

4. GRANJKA ZAŠTO PRETIŠ HOLANĐANIMA POTOPOM

5. Ovaj, pa, tako izgleda na prvi pogled. Ali izgled često zavara. Na primer, komunisti su mrzeli svoj narod, a deklarativno voleli ljude iz naroda, a Granjka za razliku od njih deklarativno voli svoj narod, a mrzi ljude iz naroda. Tu je razlika drastična.

Грањка опет демантује медијску пропаганду и лагарије: Декларативно волим мој народ, а мрзим сељачине-људе из народа. Напомињем опет, зарад оних који су глуви код ушију, није реч о сељацима - агрокултурним менаџерима, већ о сељачинама - тима Веља Илић и Чеда Јовановић.

dusan1001
    Ма, лажу због Сребренице. Хоће да извуку дупе за одговорност. Грањка не прети, Грањка дела.

6. Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

7. Ahahahahahahah! Radi dobro?

8. savo,koliko prodajes tesli na gram?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.