Nova verzija

1. Želim da pohvalim optimizaciju za iOS.

Srediću.

2. Može ono da se namesti da ne mora da se čeka pola sata između dve reakcije?

3. razbolećeš se kaizene, ceo dan si na svom sajtu

4. Mozes li nam reci zbog cega si odustao od redizajna?
    Hoces da zadrzis sve ovo kao prepoznatljiv brend ili te jednostavno mrzi?

Inace evo probam dolphin za android, sajt radi super.

5. Smanji kafanu na 200 komada majke ti. 20% ljudi koji dolaze imaju ispod 500 plusića a to je značajan broj !!1

Ozbiljno. Smanji malo čo'če!

6. Доста смањивања, спустили сте са иљаду и доста је.

7. Pišite defke, zaslužite jebenu kafanu!

8. Pa neće se ništa promeniti ako spusti za 100 ili 200 pluseva a nama slabijima će značiti. Biće svakako mrtvije u kavanu, setite se čika bolje. Kad bi on prešao 100 pluseva reci mi ? A bila je dobra zajebancija.

9. Ajd jebo to nego ne mogu da uđem u najnovije defke direktno. Koj kurac ?????

10. Кликнеш на оно ОДАБРАНЕ и отвори ти се мени

11. Kajzene, ovo je govno, da se ne lazemo. sas ovaj dizajn si zaglavijo u 2009. jebiga.

12. Aj kaži mi molim te koji zabavni sajt ima dobar dizajn po tvom mišljenju.

13. Banovati i ove muslidže. ne uzbuđuj se

14. Ко је јебени чика боља?

15. ovaj ne. jebiga, tvoj je sajt, ja cu ovde da budem i da nacrtas govno na begraundu, ali trenutno modernije izgleda i ona prva verzija i ona posle nje ona sas zelenu i trouglice. to sam mrtav ozbiljan.
    ako ces da radis kraudsorsing za sajt sa 90% ultranacionalista na muslimanu, onda si stvarno u kurcu.
    EDIT: OVA:
    http://themecraft.net/wwwdata/thumbs/v/vukajlija.com.jpg

16. pa stvarno jebote, imaš jedini zeleni sajt u Srbiji i buniš se :)

17. i da nemos da ubacis radio u kafanu na koi mozemo da sibamo linake sjutuba, mislim, je bo te.

18. moje mišljenje je da dizajn nije preterano važan. dovoljno je da je autentičan i da pravi neku atmosferu koje nema na drugom sajtu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.