Nova verzija

1. Е ако може Кајзене да се стави линк за гробље аутора негде овде:
    http://i.imgur.com/t2DLxG8.png
    као што је некад било кад су били ктитори, значи број дефиниција на гробљу и линк јер је овако како је сад превише компликовано

2. Na kurac te metnem!

3. kad se otvori tab autori, neka prvo budu poslednje aktivni, što si to menjao jebote

4. Е ако може Кајзене да се стави линк за гробље аутора негде овде

Meni i jeste tu, lol.

5. kad se otvori tab autori, neka prvo budu poslednje aktivni

ovo

6. Па јес теби јер си модератор, нас сиротињу ко јебе.

7. trulo mi čim otvorim vukajliju da vidim StrajaKg

8. Je l' postoji mogucnost da se uvede opcija da clanovi mogu sami da menjaju nadimak? Moze i neko ogranicenje, npr. autori sa vise od 1000 poena i sl. (ali da ne bude vise od 3000:)) A mozda i da se vrati definicija dana privremeno, da malo zivne sajt.
    Btw, ove tirkizno-zelene nijanse su super.

9. Мор'о сам мало у прави живот. хехе Шта има ново? Са колико одабраних се види гробље?

10. prelistah temu. pozdravljam ove sitne izmene, malo su osvezile sajt.
    dodao bih jedino da bi stvarno mogao da promenis ove crtice za padajuci meni. recimo nekakva siroka strelica na dole ispod +Napravi
    edit: ili pored, npr ovako
    http://www.2expertsdesign.com/wp-content/uploads/2009/08/14.jpg

11. E vako: da obrzlozim, kad sam usao s telefona ciji displej prikazuje rezoluciju 720 x 1280 sajt je prikazan u fullu, kao na kompu, tj nisu mi isjecene slike, ovi desno meniji sa foruma za aktivne teme stoje desno i sve je ful, a kada sam usao sa svog telefona koji ima 480 x 800 rezoluciju, onda se sve opcije koje inace stoje desno prebace ispot postova na forumu ili kad otvorim necije definicije na profilu, izlistaju se sve definicije i na dnu strane stoji profil i svi podaci, a i nestane mi ona opcije poredjaj po popularnosti...

eto vise neka opservacija, nego primjedba, al opet duradis nesto po tom pitanju...

12. A gde vam je taj slučajni izbor?

Ahahahaha, pa gledam sad, vidi može da se pročita koji je mod odabirao sadržaj, pa ladno me Urad čašćavao najviše, ahahahaha.

Ok je verzija, mada mi je mnogo žao što nije realizovan kompletni redizajn sajta.

13. samo udjes na bilo koju defku pa gore desno imas sledeca :)

14. i meni urad odabrao jedini poster
    dens dens

15. Na defku, kažeš? Aha, vidim, hvala!

16. pozdravljam zivot jer sam shvatio sustinu da nisu bitne stvari vec sta ostavljas za druge

edit: sija sunce kao zlato

17. Настављам песму
    @Трулекс крпа, добро ме подсети лептејебо

18. kaizene daj nam sekciju da pisemo eseje, price, sastave i sve sto nije definicija, kad nam vec ne das groblje smrtnicima. ja imam neutazivu potrebu da podijelim sa vukajlijasima moje unutrasnje borbe i dusevna previranja. govoreci ovo, vjerujem da pricam u ime mnogih!

19. биће колфилде хехе

него ја бих волео да постоји ћирилична верзија сајта

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.