Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Eo Valde, ja ga na primer mutiram. Dobra je fora radio na četu i podržavam ali premalo pustaju Cecu i Acu Lukasa. Nadam se da ti je podatak značajan zbog statistike.
Koliko bi skakavaca drzao u cekaonici?
426 po tegli
Nemam pojma, nisam mislio da muzika sa tog radija odgovara baš većini ljudi na četu. Al šta me briga uostalom.
Ne smem ni da pitam kolko tegli :D
oko 73 puta vise nego sto moze da stane
Pa manjini odgovara, ali znaš imamo radio. I Jebač okrene nekad u studio kad je uživo te podrigne u slušalicu, mi se smejemo i tako.
E, jebi ga, a ja uvek isključivao, pa propustio...
Eeeee, znali smo mi da će postojati oni koji nisu čuli a imaju želju. Sve je dokumentovano, postaraću se da dobiješ snimke.
Jedte da je Djoni ovo rekao al ova mu je pametna.
Ocemo radio !!!!!
Нама треба прави радио и то под хитно ја сам за да нам се додели Радио јужни ветар, и желим само да додам да се зна да сам ја један од 7 легендарних чекаоничара.
Za radio.
Moze bum bum radio :D
T D I
Дајте радио хоћу лом...
dje je zapelo oko tog radija?
Definitivno ZA!Imamo i mi čekaonaši dušu , uvedite nam neke folkače.
ko ne mete radijo
не имао од срца порода,
ни мушкога ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
рујно вино ни пшеница бела!
Рђом капо док му је колена
imate rok do 23:00h
не имао од срца порода,
ни мушкога ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
рујно вино ни пшеница бела!
Рђом капо док му је колена
Сународник Паћино објаснио кроз поезију.Кад ће тај радио Каизене?