Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Stavi im TDI i promeni u Klabing ime. Ovo kafana, ovo klub i to je to.
Podržavam. Ali ne zato što si moderator nego jer je istina i samo istina
Razumiješ?
Чек, чек, чек. Какав клабинг. Не мењај име, побогу и забога. Чему то?
Možda i nije loše da se promeni naziv, mada nije prioritet sad. Koji je ovo pokemon, to je lerdi pokemon.
Da bre klabing.
КЛАБИНГ!!!!!
Па кад 'оћете музику, мора да буде клабинг.
Klabing bre!
SRBIJA SRBIMA KLABING KLABERIMA!
Kao cest gost Cekaonice zvane golo mudo, ja sam protu.
Ne, najbolje da se zove DISKAĆ.
http://emins.org/sr/publikacije/evropa-plus/arhiva/serija1/broj28/slike/43protiv.jpg
TDI
ja sam za 202. Isto tako sam i za one koji bi platili. U sustini me boli kurac jer nisam na cetu. I zasto ne bi kajzen stavio opciju da mozes da menjas stanice...bar recimo 3-4
e da...moze i ova http://skadar.listen2myradio.com/
Може ТДИ
DAJ TDI DA BUDEMO U TOKU ZA KOLIKO MAJSTOR ZIVA KRECI km
U kafani je radio, a u kojoj ste cekaonici vidili radio, ja bi tu uveo da se eventualno na svakih petnes minuta samo podvikne "SLEDECI"...
proriv
Zašto je najviše ljudi na četu stavljeno na mesto koje se zove kafana, i gde se sluša folk trešerica? Sad me samo interesuje, postoje li neki podaci, statistika: koliko ljudi isključi taj radio kad ode tamo, a koliko ga sluša?
Drži ih dosta upaljeno jer me je čulo 3 od 4 kad sam zvao radio noćas
cekaonicari umesto radija imaju teglu sa skakavcima,al dobro i to je bolje od muzike na radio moravi