Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Jebem Džankija a ni album mu ne štedim. Sve zamenio.

77%

2. Bolte, treba li ti Trofej ili Fer plej iz Introa?

3. Gazi dajem ti jaru za grb kostarike

4. Moze, u kojoj si grupi daj id i pass, global uvek zajebe

5. Rade, kolko imas u zemaljskom albumu popunjeno? HAHAAHHA SKENJ

6. Gary Medel
    Rhys Williams
    Costa Rica logo
    Giancarlo Gonzales
    Ashley Cole
    Christian Noboa
    Jalal Hosseini
    Fatau Dauda
    Michael Essien
    Aleksei Berezutski
    Song Heung Min

Ako treba nekome nešto od ovoga, nek iše šta ima

7. 91330
    nikako

to ti je grupa

8. @ moronko
    Trebaju mi Esijen i Dauda iz gane. evo sta nudim
    http://prntscr.com/3ejnym

9. Dzankee
    Rade, kolko imas u zemaljskom albumu popunjeno? HAHAAHHA SKENJ

Hahahaha jebem te usta. 1:0 za tebe

10. Seka brate ,kaze invalid ID or PASS

11. Gazimundo ako vidim dobro, trebaju mi ovaj golman iz Irana i ovaj iz Hondurasa

12. Moze.
    Stavi na pablik da trazis Garciu (honduras) za Esijena i Davari (iran) za Daudu

13. Sacekacemo jebiga, mora nas nekad povezati

14. Nemojte na public, idite u onu grupu obojica i zamenite "for collectors team" ako ste stavili iste sličice odmah vam zameni.

Ako turite na publik mož se desi neki indijanac da uzme

15. Pa ja kucam onaj ID i pass to mi je seka okacio kaze INVALID.

16. Ne postoji ona grupa, mora da je izašao onaj ko je napravio

Evo napraviću grupu pa ko hoće da se menja uđe, pa onda izađe da ne pravimo gužvu, nek bude uvek prazna.

128434
    6789

17. Usao sam u tvoju grupu, i stavicu sad tamo one zahteve

18. Treba mi trofej al neam ništ pametno da ponudim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.