Prijava

imam i neki album EUROSTARS ima 100inak sličica, zvezde fudbala sredina devedesetih, jel ima neko to još možda? :)
E to bi moglo otići za neku kintu ako se ubode čovek, kapiram da ima baš dosta onih koji će da zabale na popunjen album paninijev sa zamoranom, pavelom kukom, zvonimirom bobanom, tiramom iz parme itd lolo.
Inače došao mi skoro momenat neki prosto, da ne kažem da sam se izvukao, kada sam odlučio da rasprodam sve to, a imam dosta albuma. BIlo je lepo, uživao sam, ali došlo doba da se povrati neki dinar na tome.

imao sam ja taj album.taj eurostars.verovatno ga jos imam negde.neki tavan,taj neki trip.koliko se secam imao je 116 slicica.falio mi je badjo da popunim album dosta dugo,pa sam na kraju uspeo da nabavim slidzu.u to vreme sam imao i album kalco.obiman album.serija a,serija b,serija c.doduse,serija c je imala samo logoe timova,a serija b je bila varijanta istorijat i poneka slicica. sve u svemu,bio super album.pisalo ispod igraca gde su sve igrali,koliko sezona itd.detaljno.u eri nemanja tv-a,a kamoli neta,bilo super stivo za saznavanje svega i svacega.jos kada se upotpuni sa nekom knjigom koju sam dobio.pre francuske izdala lutrija.timovi,sastavi,gde ko igra,rezultati,istorijat...

guglam i kapiram da je ovakva slicica bila u eurostarsu.hocu reci,to je ta.
http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mCu3Tc6dN54IzKs0Yk1nXyA/140.jpg