Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Animirani neki fudbaler, radi polukamazice.
Uzeo sad 3 pakovanja, dobio: Begovića, stadion Arena Fonte Nova jedan deo, Čerčija iz Italije, Karagunisa, tim Nemačke, Forlana, Montoliva (duplikat), tim Hondurasa i grb Kameruna :)
Нула је сваке године иста, то је Панинијева поштанска парка.
ja se svaki put izjebem kod imena ove teme
mislim neko cima paninara
Zalepicu duplikat sa prvenstva iz 2010.
Није идентична, него је иста у смислу иста та слика, само што је сваки пут другачије стилизована.
У ствари кењам, није идентично. (Ево је са 3 од претходна 4 албума, 2008 ЕП немам ту сличицу)
http://imageshack.com/scaled/medium/849/5jfc.jpg
Ево је сад:
http://imageshack.com/scaled/medium/23/9hfu.jpg
Отворио малопре две кесице- грбови Мексика и Нигерије, Руни, де Роси, кошијелни
U albumu imam oko 160, uzeo 1 kesicu u školi, dobio ruski grb, Anjukova, Đilardina, Suareza i Ciolisa.
Ja u albumu oko 165...nece me grbovi bas :/
123 u albumu, 5 duplikata.
22 danas zalepljene, znači 267 ukupno. Ne znam kolko duplikata. Dva popunjena stadiona, Sao Paolo i Salvador.
Samo desne polovine stadiona, pa strasno...
Jebote, jesu li stampali bracu Ruse?
Kurvata Grka pun kurac...
Grke i Gance imam pun kurac. Korejance, Švajcarce i Ekvadorce imam najmanje.
Grci za izvoz jebeno...Fali mi jos 1-2 da ih zavrsim...
Grb Hondurasa jebenog sam izvukao 3 puta... Poklonio sam jednom malcu...
Imam utisak da su jevropske reprezentacije zastupljenije u odnosu na sve ostale zajedno...
ja do juce nisam imao nijednog Svajcarca lolo
Ja do danas, izvuko nekog Mehmeda, Mehmedija, tako nešto.
Predbrojah sad. 43 duplikata i dobih broj 1 sličicu onu Fer Plej. 268 zalepljenih.
Ja Švabe najviše imam. Grb, celu repku, Nojera, Lama (duplog), Humelsa, Šmelcera, Ozila, Gecea, Rojsa, Podolskog, Mulera.
Ekvadorce samo jednu sličku imam, onu grupnu.
Šomi fali mi kod Švaba grb, Rojs, Šmelcer i još 2.