Prijava

Има ли неко Ангела ди Марију? Изгледа да сам га залепио на погрешном месту, данас добио Лавеција, број 426 а ту ми већ стоји Марија. Ако неко од вас има, реците ми где би он требало да стоји да им само заменим места у албуму.

Има ли неко Ангела ди Марију? Изгледа да сам га залепио на погрешном месту, данас добио Лавеција, број 426 а ту ми већ стоји Марија. Ако неко од вас има, реците ми где би он требало да стоји да им само заменим места у албуму.

Imam ja Cornelije. Di Maria treba da bude na broju 425! :)

zajebali su sto nisu stavili imena , stavili samo brojeve supci :D

Javite kad pocne u porti razmena :D

Danas kupio dva pakovanja i dobio Kristijana Ronalda, Grb Italije, opet neko američko govno, Pikea i De Jonga od poznatijih.

Sad lepim još 48 komada sve izmenjao. Ostade mi 13 duplikata.

Evo vam kodovi imam ih pun kurac: CLMX-X212-B4UR i CIA8-S2R4-G4YL

@zokinho, pitao sam druga za razmenu u porti. Nema neki tacan datum pocetka. Sada se moze naci poneko, a tamo od Maja svaki vikend oko 12h se skupljaju, bude bas mnogo ljudi.

Јебени Тијаго Мота у истој кесици двапут.

Inače, mrzi me da brojim kol'ko imam, pun kurac zalepljenih. :)

Pricao sam sa nekim likom iz PAninija valjda odavde iz naseg predstavnistva , pravice neki karavan, ali smo se nekako dogovorili da subota 12h u porti bude menjaza. E sad on bi trebao da rasiri te informacije malo vise da se obaveste ljudi :D

Kod Švaba mi fali 501 i 502 samo. Jedna je Rojs a druga ne znam. Ako neko zna nek mi rekne.

Bude u Junu tamo ljudi svaki dan.

Preš'o pola sa zalepljenim! 362 komada i 13 duplikata. Kodova imam oko 20ak. :)

Usain Bolt
Kod Švaba mi fali 501 i 502 samo. Jedna je Rojs a druga ne znam. Ako neko zna nek mi rekne.

501 је Јулијан Дракслер.

Zahvaljujum. :) Kolko ti imaš komada Peki?

Prvi duplikat. :(

I to repka Portugala, naši krvnici, ololo. Bacam ih u šporet!

Hahahah ladno sam zalepio pola albuma, a neam ni Lesija ni Ronalda.

Шта су ти кодови уопште?

Za onlajn album Džordi. Ukucaš taj kod i dobiješ 5 sličica valjda.

А, па боле ме увце онда.
Едит: Хвала на одговору, иначе. Да не испаднем некултуран. лоло