U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Има ли неко Ангела ди Марију? Изгледа да сам га залепио на погрешном месту, данас добио Лавеција, број 426 а ту ми већ стоји Марија. Ако неко од вас има, реците ми где би он требало да стоји да им само заменим места у албуму.
Imam ja Cornelije. Di Maria treba da bude na broju 425! :)
zajebali su sto nisu stavili imena , stavili samo brojeve supci :D
Javite kad pocne u porti razmena :D
Danas kupio dva pakovanja i dobio Kristijana Ronalda, Grb Italije, opet neko američko govno, Pikea i De Jonga od poznatijih.
Sad lepim još 48 komada sve izmenjao. Ostade mi 13 duplikata.
Evo vam kodovi imam ih pun kurac: CLMX-X212-B4UR i CIA8-S2R4-G4YL
@zokinho, pitao sam druga za razmenu u porti. Nema neki tacan datum pocetka. Sada se moze naci poneko, a tamo od Maja svaki vikend oko 12h se skupljaju, bude bas mnogo ljudi.
Јебени Тијаго Мота у истој кесици двапут.
Inače, mrzi me da brojim kol'ko imam, pun kurac zalepljenih. :)
Pricao sam sa nekim likom iz PAninija valjda odavde iz naseg predstavnistva , pravice neki karavan, ali smo se nekako dogovorili da subota 12h u porti bude menjaza. E sad on bi trebao da rasiri te informacije malo vise da se obaveste ljudi :D
Kod Švaba mi fali 501 i 502 samo. Jedna je Rojs a druga ne znam. Ako neko zna nek mi rekne.
Bude u Junu tamo ljudi svaki dan.
Preš'o pola sa zalepljenim! 362 komada i 13 duplikata. Kodova imam oko 20ak. :)
Kod Švaba mi fali 501 i 502 samo. Jedna je Rojs a druga ne znam. Ako neko zna nek mi rekne.
501 је Јулијан Дракслер.
Zahvaljujum. :) Kolko ti imaš komada Peki?
Prvi duplikat. :(
I to repka Portugala, naši krvnici, ololo. Bacam ih u šporet!
Hahahah ladno sam zalepio pola albuma, a neam ni Lesija ni Ronalda.
Шта су ти кодови уопште?
Za onlajn album Džordi. Ukucaš taj kod i dobiješ 5 sličica valjda.
А, па боле ме увце онда.
Едит: Хвала на одговору, иначе. Да не испаднем некултуран. лоло