Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Bra'o Tuljane, meni još 24 komada fali.

2. CY62-52F3-N5HJ
    CPUD-U2VE-1448
    CN1Y-D2Z5-G4RY

3. Како је ружан Ројс човече :Д

4. ima li neko za menjazu iz okoline Lazarevca?

5. Kad pre ste iskoristili kodove jebovasja! Krenuo da kopiram kodove sa teme i sve "This code has already been used"!. :D

6. Koji je ono kurac Collectors groups. Napravio sam pa ako neko oće da uđe:

Team ID : 2717
    Password : vukajlija

7. E da, i ja isto. Neko je rifresovo onu stranicu svakih par minuta da bi prvi iskucao.

8. ja imam 24 koda i danas sam puko 2

9. Ja imao 5 sto su mi poslali na PVT.

10. koji ste cigani sve ste kodove koje su ostavili ljudi ovde vec iskoristili niшта ми нисте оставили. Како ја сад да попуним албум?

11. Nisam ja iskoristio, ja imao sa sličica neke i neke što mi Pezos poslao u pvt. KO JE UKRO KODOVE KO JE LOPOV???

12. КО ЈЕ УКРО КОДОВЕ СВЕ САМ ПРОВЕРИЈО НИЈЕ МЕ МРЗЕЛО И СВЕ СТЕ ПОТРОШИЛИ САД ЈА СИРОТИЊА МОРА ЧЕКАМ СВАКИ ДАН 2 ПАКОВАЊА УМЕСТО ДА ЗА 10 ДАНА ПОПУНИМ АЛБУМ ПОПУНИЋУ ГА ЗА 3 МЕСЕЦА

13. upo sam u ovu grupu

Team ID : 2717
    Password : vukajlija

ajd upadajte narode pa da skupljamo :D

14. Koji se prvi javi dima popunjen album TAJ JE!

15. CFLR-92K8-Z3GW

Naa sirotinjo, pokupite mrvice ololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.