Panini album za sličice - FIFA World Cup, Brazil 2014

1. Portugalac otso jebiga.. IMam engleza i ostale

2. i daces mi amera i korejanca zbog fan stikera.

3. Stavio sam req Jagielka za Drogbu. public. stavi i ti isto tako pa ce se naci

4. stavio. Ok, daj onda oba korejanca i amera za koje 3 oces.

5. Samo mi bosanceros treba, dajem ti kosookog jednog

6. Jesi li u onoj grupi sto je sifra ja jemen?

7. e stavicu onda u grupi zahtev za drogbu,pa za ovog

8. koga ces za korejanca, i za kog korejanca :D

9. pa tog bosanca mi daj za korejanca.. a stavi tamo samo country korea, boli me djoka sad da im gledam u licnu kartu ko je ko

10. postavio sam.. samo jedan kosooki mi ostao, trazim bosanca za nj
    ISTO U GRUPI

11. ae bre dzanki,stavljaj bosancerosa za kosookok, lee chung yong se zove

12. FALE MI ĆAVI, RAMOS , STARIDZ , DE BRUJNE , KOMPANI

SAMO ONI ZA TRI REPKE

13. ne mogu ti pomoci seka

14. OSIM DA TE JEBEM JER SAM MALOPRE DOBIJO STARDZA TEBI ISPRED NOSA I ZALEPIJOOOOOO

15. http://i.imgur.com/M6ExVBg.jpg

Gazi, znaš već šta sledi kad ga zalijepim...

16. Uaaa za fejk albumaaa!

Juce sam zamenio 30 komaTa na Terazijama, cuku ipo sam bio. Mozda odem opet danas. Hoce neko da se menja pravim slicicama?

17. ja trenutno nemam kinte za pravi iako je bar tri put vece uzivanje od ovog

18. Seka sta imas od duplih?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.