sovinizam i mrznja prema zenama uopste

1. Šta smorka pametuje na temi , zar nije rečeno da žena na ovoj temi može doći da opere noge dominantnim mužijacima i to je to. Sve ostalo je spem i treba da se sankcioniše.

2. Da nije žena ja sad ne bih bio opsjednuti ludak.

3. ŽENE SU RODILE PEDERE ONE SU KRIVE !!!1

4. Рекао бих да мрзим Олбрајтову и Ештонову, али оне нису жене, тако да немам шта да кажем на овој теми.

5. Sad, tu su naravno i one što ih biju mužovi, ali je to velika manjina. Da ih ima i sto hiljada slučajeva u zemnji (mada sumnjam da prelazi des iljada u vr' glave), pa i dvesta hiljada, opet je to velika manjina.

Хахахаха, сумњаш да прелази десет хиљада број жена које бију мужеви? Где ти живиш? На Исланду? И тамо од 300 и кусур хиљада људи, гарант 10 хиљада мужева бије жене.

6. Где ти живиш? На Исланду? И тамо од 300 и кусур хиљада људи, гарант 10 хиљада мужева бије жене.

Al možda je to neki rol plej? Ti severnjaci su poznati po svojoj nastranosti. Biju se perverzno, a ne ko mi, zdravo, domaćinski.

7. Žene pola sata jedu 200 grama integralnih štapića sa dva prsta i to me užasno uzurpira.

8. Žene pola sata jedu 200 grama integralnih štapića sa dva prsta i to me užasno uzurpira.

I mene, ali zato one i pored skoro nikakvih fizičkih aktivnosti mogu da budu zgodne, za razliku od nas koji moramo da idemo u teretane.

9. ja sam zgodan i bez teretane, bitch please!

10. mozda 10 000 zena biju muskarci, a sta cemo sa oko 2 500 000 miliona muskaraca koji trpe uzasno psihicko zlostavljanje od strane zena? o tome se jako malo govori, a to se mnogo teze podnosi nego po koji samar (zasluzeni najverovatnije).

-tvoja familija su svi nesposobni degeni
    -ti si nesposobni slepac. nista ne znas da uradis kako ti kazem
    -ja sam slobodna zena, hocu ravnopravnost, hocu bogatog muza da mi ispunjava svaku zelju, a ne muza koji ce da zaradjuje isto kao i ja ili ne daj boze manje od mene

11. I mene, ali zato one i pored skoro nikakvih fizičkih aktivnosti mogu da budu zgodne, za razliku od nas koji moramo da idemo u teretane.

Nije do toga sine već do toga što one određuju šta znači BITI ZGODAN. Njima ZGODAN znači kada je lik izvajan a kada su one đembele krmačetine onda ide ono BOLJE DA LJULJA NO DA ŽULJA.

12. najgore su bogate zene, mogu da oteraju odmah iz kuce

13. Roki, imamo i mi te fazone, ono kao, muškarac bez stomaka ko mercedes bez znaka, kladim se da to nije prvi pit izašlo iz ženskih usta

14. mogu da ti kazu pakuj svoje stvari

15. žene mobinguju muškarce

16. najgore su bogate zene koje su i REPERI u isto vreme! mogu da te oteraju iz kuce bacajuci rime....a to nije nimal zgodno (znam po sebi)

17. Imao ja neku devojku u sedmom osnovne, IZ DRUGE SKOLE, upoznali se na nekim literarnim sranjima, pisali sastave i ja i ona i tako ja bio faca. Bila je mnogo dobra riba jer je izmedju ostalog drzala i fliperanu i bilijar i ja tamo isao i sve super. Par puta sam je cekao posle skole (ispred njene skole) i to je bio dokaz da sam ja pravi mudonja jer mi me oni razbili kolektivno ali ja sam znao par jakih likova i tako, samo jednom padala kisa kad sam posao da je cekam, a ja obuko bele 501 i naidje kamion i svog me isprska. Da idem takav ne mogu, da se vratim kuci i presvucem i opet vratim nazad nemam vremena i jebiga ja je ispalim. I zovem je posle i ona RASKINE SAMNOM PREKO TELEFONA!!! U jebem ti kad sam se ja bacio u karasevdah, bili mi Baba i Deda u BG kod Ujaka, ja nasao neku Drinu Sarajevsku, i neki Amaro to pile Sestre sa drugaricama kad dodju, pustio bih i neku tuznu muziku, al kasetofon nije radio, a od kaseta sam i onako imao Gunse, i Ac/Dc...
    I dolazi Baba kaze sta je bilo!?! Reko pusti me ostavila me Maca... Kad skoci Baba, kaze sunce li ti jebem tunjavo i smoljavo JEDNA SE OTEGLA-DRUGA SE PROTEGLA, teraj je u kurac i nalazi drugu.
    Ziva istina. Ova se posle udala valda za nekog makedonca u Nemacku, pa se razvela i vratila, uvek mi se javi lepo i sve ekstra, nema vise flipere, tako da nije interesantna, ali sam joj neizmerno zahvalan na svemu.

18. Кључ који отвара разне браве је добар кључ, а брава коју може да отвори скоро сваки кључ је КУРВА

19. reci mitre žena ti prisere kao kakav si ti to muškarac, a ti joj prišiješ šamar i otpremiš u kuhaonu da sprema čorbu. ona slini i jebe ti mater u sebi al i dalje meša varjačom. potčinjena.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.