Blasinar sad kuva u sebi opasno. Pa je pribegao taktici. Reshio je da ostane kul. Kao neću odgovoriti pusti budalu nek ispadne glup ighorishem ga njegowi postowi su nebitni, iako bih mu ponovo izwredjao neduzhnu majku ali nije momenat za to jer ni proshli put nije upalilo jer sam popio ban.
Ma boli nas kurac, pumpamo broj naših žrtava da u sljedećem sveopštem klanju imamo legitimno pravo da rokamo više neprijatelja. A ima nas ukupno na Balkanu koliko u 4 četvrti Tokija, no koga boli kurac, bitno da se veseli.
ovo razmisljanje na balkanu duze vreme zakopava bilo kakvu nadu da se ovde na neko duze vreme zivi normalno. a totalno je siptarsko, nekako sam samo za njih mislio da su dovoljno debili da misle da je krvna osveta nad nevinim ljudima neka vrsta pravde, al sve vise vidim da je i kod nas to slucaj. osobina glupih naroda.
ti si na osnovu izjave jednog coveka doneo zakljucak?
jok, puno puta sam cuo opravdanje kako je pravda zadovoljena ako se pobiju necija deca zato sto taj neko ubio tvoju (za bukvaliste, ne pricam bukvalno), sto je onako bas ne-hriscanski da se cuje od nekog ko se busa u pravoslavlje. a i nije pravda, nego vrlo kratkotrajno popunjavanje supljine necim sto to ne moze da popuni. zlocin se ne ispravlja zlocinom i tu je kraj svake price.
celt
jok, puno puta sam cuo opravdanje kako je pravda zadovoljena ako se pobiju necija deca zato sto taj neko ubio tvoju (za bukvaliste, ne pricam bukvalno), sto je onako bas ne-hriscanski da se cuje od nekog ko se busa u pravoslavlje. a i nije pravda, nego vrlo kratkotrajno popunjavanje supljine necim sto to ne moze da popuni. zlocin se ne ispravlja zlocinom i tu je kraj svake price.
ne mora da budu, dovoljna je kriticna masa govana koja ispliva na povrsinu kad ispadne sranje i to je to.
ima kod nas te mase, slicniji smo siptarima nego sto mislimo...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I ja osećam disbalans. Slanibar je meni rekao da se moja mama jebe sa svinjama a ja njemu nisam nishta odgovorio.
Da li je to u redu?
Da li sam ja zbog toga dzhentlmen?
Mozhda nemam muda da odgovorim Blanosaru?
Zashto blabinare? Zazshto si mi opisno vredjao majku?
Blasinar sad kuva u sebi opasno. Pa je pribegao taktici. Reshio je da ostane kul. Kao neću odgovoriti pusti budalu nek ispadne glup ighorishem ga njegowi postowi su nebitni, iako bih mu ponovo izwredjao neduzhnu majku ali nije momenat za to jer ni proshli put nije upalilo jer sam popio ban.
edit: i ispao jako pglu
LOOOOOOOOOL
mislim da nije popio ni dan bana
Popushio je banan.
Bio sam bash insistirao na tome i Agilni je rekao da jeste.
Chini mi se da su prikazali i prinskrin.
Tuzhni Vlastijan
Pa ne baš samo ja, ima tu dosta ljudi, pogotovo onih koji su stradali lično.
Ma boli nas kurac, pumpamo broj naših žrtava da u sljedećem sveopštem klanju imamo legitimno pravo da rokamo više neprijatelja. A ima nas ukupno na Balkanu koliko u 4 četvrti Tokija, no koga boli kurac, bitno da se veseli.
iskreno se nadam da se zajebavas ovom izjavom? ne ovo za pumpanje zrtava, nego da to daje neko pravo da se vise ubija?
ovo razmisljanje na balkanu duze vreme zakopava bilo kakvu nadu da se ovde na neko duze vreme zivi normalno. a totalno je siptarsko, nekako sam samo za njih mislio da su dovoljno debili da misle da je krvna osveta nad nevinim ljudima neka vrsta pravde, al sve vise vidim da je i kod nas to slucaj. osobina glupih naroda.
Krvna osveta je posledica. Uzrok je dehumanizacija drugih naroda. Onda kad budete prestali da na ne-svoj narod gledate kao na Druge, biće vam bolje.
ZDRAWO
http://tbivision.com/wp-content/uploads/2013/03/peppa-russian-flag.jpg
WLASINBARE
http://static.fjcdn.com/gifs/Vietnam+war+one+of+the+most+famous+pictures+from+the_fa0489_3894303.gif
Je l' ti to sestrica?
Ti sarkazam ne bi prepoznao da ti ga u guzicu zabiju.
Jesu takvi koji tako razmisljaju u vecini?
јесу
ne mora da budu, dovoljna je kriticna masa govana koja ispliva na povrsinu kad ispadne sranje i to je to.
ima kod nas te mase, slicniji smo siptarima nego sto mislimo...
ubi, zakolji...
kad pobijemo govna bičemo jedinstvarni
svugdi imas ekstreme koji isplivaju u odredjenom trenutku.