Pravda za istinu o Rusima

1. Kakva god da je naša vojska sad ili kakva je bila u proteklim godinama, Garda ne sme da se blati. Ona nije JNA ili VJ ili VRS, ona je Garda. Ostale nebuloze i ne čitam, ali Garda ima svoj ponos i svoje ime i njen marš je u slavu pobede nad fašizmom.

2. Nađi mi jednu instituciju koja je više homoerotična od vojske. Uzgred, to nije blaćenje. Šta si ti — HOMOFOB?!?!?!? Mogu da se kladim da je danas Crvenim trgom promarširao makar jedan gardista koji u slobodno vreme iskreno uživa u penisu.

3. Ne projektuj svoje afinitete na mene.

4. Sad i ja moram da ti kažem.
    Ne seri.
    I realno, blaćanje po gardi je zločin.
    Ako šta valja j vojsci, to je garda.

5. Bruce
    Kakva god da je naša vojska sad ili kakva je bila u proteklim godinama, Garda ne sme da se blati. Ona nije JNA ili VJ ili VRS, ona je Garda. Ostale nebuloze i ne čitam, ali Garda ima svoj ponos i svoje ime i njen marš je u slavu pobede nad fašizmom.

http://www.earthturns.com/v/vspfiles/assets/images/old-man.jpg

6. Ja nisam homofob. Ja obožavam gejeve. Naročito na tradicionalnim patrijarhalnim mestima ("koja uživaju najveće poverenje građana") kao što su Crkva (Kačavenda, namig) i Vojska (general Petar Živković, namig).

7. Ne ložite se na Vlasinarba, lik je klasičan nelol trol koji se šašolji od uzbuđenja kad vidi kako se ložite, nemojte mu priređivati to zadovoljstvo.

8. Ne ložim se, ne bih ni postovao na temi da nije pomenuta Garda u negativnom kontekstu. Ne misliš valjda da ne znam šta je Vlasinarb?

9. Ма знам да ти знаш, ал не знају остали.

власнибар - шашољи се

10. Ljudi, on je morao da reaguje jer je Garda™ spomenuta u "negativnom kontekstu". Razumite ga.

11. Garda ne sme da se blati

што

12. zato što je kraljevska

13. Protiv fašizma i uopšte nepravde se bori a ne paradira. Bolje da umjesto što gledate likove koji može trupačke da naprave okret u vazduh i dočekaju se na noge kao mačke. Mislim da je ljepše izaći i prošetati na ovo fino vrijeme i pojesti neku krštenu hranu u restoranu ali neee, bitno je da zapadnim tlačiteljima iskažemo nezadovoljstvo time što ćemo danas gledati prenos parade i istovremeno silujemo lajk i share opciju. Puna vam srca a prazni trbusi.

14. дај неки јак аргумент

15. Meśa
    Protiv fašizma i uopšte nepravde se bori a ne paradira. Bolje da umjesto što gledate likove koji može trupačke da naprave okret u vazduh i dočekaju se na noge kao mačke. Mislim da je ljepše izaći i prošetati na ovo fino vrijeme i pojesti neku krštenu hranu u restoranu ali neee, bitno je da zapadnim tlačiteljima iskažemo nezadovoljstvo time što ćemo danas gledati prenos parade i istovremeno silujemo lajk i share opciju. Puna vam srca a prazni trbusi.

http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=21#post_3199137

16. Meśa, tvoje mišljenje poštujem, CG se jasno opredelila u svojim odnosima prema Srbiji i Rusiji. Nemam zamerke na tvoj post.

17. MEŠJO ESI MUSLIMAN?

18. Mešja, ako se Rusi nisu borili protiv fašizma onda ne znam ko jeste, tako da tvoja opaska o paradi je ozbiljno promašen fudbal, da se izrazim sportskim rečnikom.
    I ne razumem inače to predrkavanje oko parade u Moskvi, nisam znao da je održavanje parade u čast 70 godina od završetka rata u državi koja je imala tolike žrtve tako veliki problem.

19. Leba i igara, leba i igara...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.