Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
u rusiji pevaju od nezadvoljstva
Ja videh sve neke mršavce sa ne mnogo inteligentnim facama iz ko zna kojih ruskih zapizdina kojima se trese ruka kojom salutiraju jer moraju da prodefiluju ispred Velikog Vođe (od 170 cm).
Nije bilo mnogo visokih diktatora kroz istoriju. :(
Ali u Rusiji se ratuje: Crna Rusija protiv Bele.
Ali evo moćnika. On je kao Petar I, ode među narod da se ne uzdiže, ili kao 'drug' Tito. Do jaja metod za kasniju olakšanu manipulaciju.
http://www.pravoslavie.ru/sas/image/102034/203499.p.jpg
Koliko vas plaćaju da serete na Rusiju?
Vidim volite visoke momke sa velikom kitom pa zato ste se zaljubili u Obamu.
I Putinu bi popušli za koji dolar, ljudi bez morala i srca to rade, prodaju se za pare.
Žalim vas!
Obama nema veliku kitu, ne jer je visok, naprotiv - nije visok - već dolazi iz afričkog plemena gde je ženama materica uzdignuta zbog uslova u kojima žive, stoga je priroda rekla sledeće : sad će te vi stepski crnci da imate velike kite, kako biste mogli valjano da sipate.
LOL Vidi panćere kako poznaje ebony tematiku.
Nemoj da gledamo tvoju istoriju pretraživanja.
Čak bi mi bilo i mučno da se time bavim, iz dva razloga - prvo jer bih zagledao u tuđu privatnost. Drugo - jer bih zasigurno naišao na gnusne gadosti.
русе у гулаге да гуле обамину врљику
хехе капирате да гуле у гулазима
haahah daj jos daj jos!
Ne znam mnogo o crnicima, nisam zoolog ali znam da oni koji podržavaju Amere imaju opasan oblik psiho-fizičke retardiracije!
Odma na skeniranje mozga možda je neki pu pu pu daleko bilo tumor!
ај објасни што је горе подржавати запад него шугавог руса
njima mnogo znači vaša podrška inače...
Jel ti to meni prijetiš, matere ti?
Jedina prednost Amerike je sto ti je dozvoljen zivot u miru, i vodices ga na nacin na koji ti zelis, bez gledanja u drustvene obaveze, dok je kod nas recimo neminovno iskljucivanje iz drustva, pogotovo u malim sredinama. Jebe mi se i za istok i za zapad, jako mi se jebe.
Uzmi u obzir da su Rusi govna kao i mi, samo pet puta uvećaj, iz razloga što su brojniji, ali Sloveni k'o Sloveni. Nema velike razlike. Ima u jednom delu kod Solžinjicina kada Sanja (mužjak) govori o svom zetu najgore stvari - a koji mu je ubr ostavio čitavo nasledstvo i zbog kojeg je tu gde je, koji mu je ceo život obezbedio. E to ti je svojstveno za naše narode. + jebena ogromna neodgovornost koju još u školama srećeš ''ajde progledajte mu kroz prste ovaj put'' , još gore ako je u taj propust uključena cena srozavanja nečijeg samopoštovanja. Ako je jos to na tvoje oci - pa to je smrt. Posle recite skole su OBRAZovno- vvaspitne ustanove
Шта си ти то читао, гледао, мајке ти? Ајд да не тупим много, погледај онај Балтимор.
Руси су гледано западним очима варвари, и то им је предност. Улога варвара у историји је да сруше нешто што се клима већ само од себе. Валсинарб прича о Другоме, а његов Други је Русија. Него, кад Американци направе некакву левичарску револуцију (па макар се сјебали у томе и поубијали се међусобно), онда нек се јаве. Овако су само гомила доживотно кредитно оптерећених гузица, политички и религиозно прилично конзервативних, са империјалним комплексом и неразумевањем зашто их авај мрзе широм света. Наравно, нису све средине у Америци такве, али плиткоћа, површност, банални хедонизам, насиље и колонијализам маскирани као борба за људска права... Не знам. Мрзим оно што Америка и американизованост у свету данас представља. Мрзим и тираније источњачког типа, али мислим да у тим тиранијама још постоје људски потенцијали за изградњу нечега човечног, за разлику од од ових првих.
Molim da ne mešate ponosite Amerikance sa ovom dođoškom boranijom što je proterana iz Evrope.
Не претеруј, Брусе, имали су они својих светлих тренутака и могућности и огромних доприноса човечанству, само не знам за шта су сад на овом свету још способни осим технолошких иновација. Да донесу негде слободу или одгаје у себи некакву нову хуману идеју, сигурно не. О уметности нећу ни да причам. Једино можда ново неки сајбер-генетски трансхуманизам, али зар смо већ достигли постојеће људске границе слободе и морала, па да морамо сад да их превазилазимо путем технологије?
Imali su, ne sporim, ali taj tas vage nema nikakve šanse da pretegne onaj drugi.
Crče mi baterija na telefon, i neka je, taman sam počeo da benavim.
Ukratko, ono što sam htio da kažem je: čemu proslavljanje dan pobjede nad fašizmom kad su fašisti u izmijenjenom obliku na vlasti?
I druga stvar, čemu proslavljanje tuđih uspjeha? Da sr slavi 5 oktobar pa ajde ali slavljenje bitaka koje mi nismo vodili mi je malo pogrešno.
Jeste da će se slabo ko s ovim složiti ali vrijeme je za novu tradiciju. Možete da mi se pridružite ili... ne morate :D