Pravda za istinu o Rusima

1. Valsinarb90 samo pederi ne vole Rusiju a ti si mi jako sumLJiv... Idi u Ameriku tamo vole take osobenjake kao što si ti. Šta tražiš ovde, nikad mi nećemo biti normalni, tolerantni kapitalisti ko što si ti duša od čoeka... Želim ti svako dobro i pozzz

skech over 9000

2. Nije skech ozbiljno tako mislim... kao i ono o srbima i Rusima...

3. I mislim da na ovoj temi bar 99% ljudi troluje. to jest bar se nadam!

4. ja se nadam da ne postoje xd

5. Valsinarb90 mi žao, neprihvaćen je i želi iz nekog razloga da i dalje bude neprihvaćen. Verovatno i troluje pomalo-malo više. Da većina ljudi voli Amere on bi se kunuo u Rusiju.
    Samo je on pametan osudjen da živi sa glupacima koji ga ne shvataju.Tako sam i ja razmišljao kad sam imao 13 godina. To su mi bile najgore godine mog života. Dodje mi da zaplačem nad mojim izgubljenim magarećim godinama. I sad nisam mnogo pametniji, što je još žalosnije.

6. jbg,zao mi je sto zivite u sredinama gde mora svako isto da misli cak i kad je pogresno...ja nikad nisam imao problem da me neko ne prihvata zbog misljenja iako je uglavnom drugacije od vecine...cak me i gotive svi...a promenio sam 4 razlicita mesta stanovanja i 6 skoli i svuigde je tako bilo...jbg,ti nisi prihvatio da si pravilnije razmisljas od vecine(koja nije mnogo pametna,realno) jer ih to vredja ili sta vec...a ako nekoga to vredja ne treba ni da ti takve prihvatas...takvi ljudi su iskompleksirani i nece da se pomire s tim...ako neko pogresno razmislja ispravis ga i ako se ljuti nek jede govna,obicna je sisa...isto tako i prihvatis da te neko ispravi kad ti nisi u pravu...dok valsinarb ima isti problem sa tim da drustvo ne prihvata kad ih ispravlja,a to ne treba tako biti ni u tvom ni u njegovom slucaju,jedina razlika je sto ih je on odjebao a ti si prihvatio i pogrsna misljenja samo da bi se uklopio,a ne mora tako biti

7. to ne valja nikako,tako se ubijaju talenti

8. Nema weze, GAZZZPRON će da da Zwezdi pare za eWropu :)))

Živela bratja Roosee :))) SSSS CCCC SRBIJA DO MOSCOW I TAKO TO

#skechujmozajedno

9. Ja samo ne kontriram svima, što mnogi danas rade da bi se osećali posebno ili šta ja znam... Zaboravio sam zbog čega sam ja to uopšte pre radio, valjda iz nekog bunta nastalog iz dokolice. Stvarno smara taj hipsterski mentalitet. Ako u nešto veruje ili voli većina ne mora uvek da bude glupo i ne-cool. Nezrelo je sve to... umem i sad da budem ljuti hipster naročito kad su u pitanju filmovi i serije... ali to je sve zato što sam smoreni matorac pa me je teško oduševiti.

10. i hipsterski i antihepsterski nacin razlisljanja su sranje...oboje su pozerski i ne predstavljaju pravo misljenje/ukus...prvi namerno odbijaju mejnstrim stvari cak i one koje gotive,dok drugi namerno prihvataju mejnstrim stvari cak i one koje ne gotive
    to nisu cak ni ukusi ni nacini razmisljanja,nego nesto za sta ne znam rec pa ih tako nazivam

11. Osećam govor mržnje, ostrašćenost, lažno uspostavljanje svog identiteta putem suprotstavljanja nekakvom imaginarnom Drugom, oličenog u Rusiji i "govnarima" zaljubljenim u nju, identifikaciju sa sopstvenim fantomom progresa. Takođe osećam, nosom, visoku dozu uobraženosti, i mehanizam identifikacije sa agresorom.

Reče čovek koji je nekoliko postova iznad izjavio da Amerika ni na koji način ne doprinosi kulturi.
    Reče čovek koji se verovatno žestoko protivi NATO-u ("UBILI SU MILICU RAKIĆ NA NOŠI!"), ali se zato oduševljava paradiranjem ruske vojske koja je te iste '99. pobila hiljade čečenskih civila u bombardovanjima. Napominjem, civila, konvoj izbeglica. Da li je srpski život vredniji od čečenskog? Zar je ruska bomba humanija od NATO-vske? Da li ruski barut lepše miriše jer se i oni krste sa tri prsta?
    Reče čovek koji će prstom osude da upire na proteste u Baltimoru, ali će da zažmuri na ruske vanpravne i arbitrarne egzekucije, 57 masovnih grobnica, 5000 nestalih, desetine hiljada raseljenih, ubijanje "neposlušnih" novinara, likvidacija političkih protivnika (Litvinjenko, Nemcov). To Rusija radi svojim građanima.

12. To Rusija radi svojim građanima.

то твоја русија ради владе

твоја русија ради то

13. jbg,zao mi je sto zivite u sredinama gde mora svako isto da misli cak i kad je pogresno...

meni nije jasna potreba da neko ima misljenje o svemu, da ne moze da kaze nikako "pojma nemam, nikad nisam razmisljao o tome" ili "boli me kurac", a imas takve ljude.

sto se tice rusije, amerike, kine i globalnog geopolitickog razvoja moje misljenje je da me boli kurac, svi su govna kad su dovoljno mocni.

14. то твоја русија ради владе

твоја русија ради то

hahaha ovo bi i ja napisao isto to mi prvo palo na pamet

15. ali znaš ti šta radi ruski suhoj , uzleti pa onako naglo pri brzini od 16maha u mestu zakoči, okrene se naopačke i lebdi u vazduhu 14 dana zatim krilima ispiše note za kaljinku parajući oblake a imaju inače i 20032422 nuklearnih bonbi hey

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.