Pravda za istinu o Rusima

1. Pozorište u kući.

2. Znachi samo sportski duh Granjka, zajebo to kobjashnjavanje po zatupelim temama

3. Рекао сам већ и Олојзију - посерем вам се у уста жвалава, не узимајте у уста људе који су рођени болесни - ретарди, дауновци, дегени, монголоиди. Мене не вређа када ме зовеш канцеларијском пиздом, пацовом, чиме год, али одјебите мајмунчине више од коришћења туђих болести за сопствене болести.

Шта је есенцијалност битисања на овом сајту? Да ти пушиш курац сваки пут кад се појавиш? Па пуши, твоја ствар. Ја сам затрован, а ти си здрав па ми одржи лекцију из здравља, магарче. Чист ваздух чини чуда, Цара кад ти лиже муда. Сад ће Цара да види шта је кара, кад до кастра сврати на курцу да се клати. Геј је океј.

Ч М А Р О
    М
    А
    Р
    О

4. НЕ УЗИМАЈ У УСТА ЉУДЕ КОЈИ СУ РОЂЕНИ КАО НЕУСПЕЛИ АБОРТУСИ !!!1

5. Чист ваздух чини чуда, Цара кад ти лиже муда. Сад ће Цара да види шта је кара, кад до кастра сврати на курцу да се клати.

http://i.imgur.com/PeR8WeF.gif

6. LOOOOOOOOL

Granjchilo je preglupa prsotina. Isijava ogavshtinu.
    Tako to radi marva koja se ne bavi sportom. Ili ne igra

H A K S
    A
    K
    S

7. Shomy23 Ево, критика уважена.

8. Ali kako umem u par poteza da ga izbacim iz takta. Isti kurac su mi on, valsinabr i onaj bushido. Klasichne majmunchine koje na najgluplju nazovi prozivku izbace sav otrov iz sebe

M U L E
    U
    L
    E

9. Коначно си схватио понету свађе - избацити сав отров из себе. Ниси ти баш толико глуп, има наде за тебе. Можда ће за милијарду година од тебе и бити нешто. Иди играј хакс када ниси способан за факс.

10. LOOOOOOOL

Chisto da znash nubniche, da Cara ima master dilopmu drzhavnog fakulteta.

ZAPAMTI OVAJ POST PICHKO

11. То није пост, то је само сан. Иди хаксуј.

12. http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=61#post_3225206 degenima se ne zamera jer ne znaju sta pricaju...a ti znas sta pricas a pricas jako lose i pune mrznje stvari zato si ti samo los covek
    bolje je biti degen nego govno...nisi nista pricao degenski o svom narodu(koji je kanal sto pripadas ovom narodu) nego imbecilnosti koje pises predstavljas kao stav srba celokupan i napad na tebe dozivljavas kao napad na srbe,eto to je krijenje iza svoje nacije...ja sam ustasa jer tebe napadam,znaci napadam i srbe...pickice

13. Granjka je neotesana retardina. Vishe puta dokazano. Ponovo dokazivati istu chinjenicu je klasichno bojlerisanje aka otkrivanje tople vode.

то је само сан

Tvoj san

14. Бла, бла, бла - гомила срања без имало конкретности. Типично за глупаке.
    Које имбецилности пишем као став мог народа? Конкретно одговори, мани ме тих твојих уопштених будалаштина.

Кад год мене вређаш (пичкице, говно итд) ја се не кријем из свог народа, то је лична увреда и на њу лично одговарам.

Ма, ниси ти усташа јер ме нападаш, то радиш јер си фрустриран и искомплексиран. А усташа си ако нападаш опште просрпске ставове. Додуше, можеш бити и балија, балиста, шиптар, монтенигер итд. Зависи од порекла. Ти вучеш на ту страну, па због тога си усташа (ако нападаш опште просрпске ставове).

15. Cara™ И ко те јебе сад? Ајд, куш! Одјеб у три скока. Мрррррррк!

Tvoj san

Мој сан је седмица на лотоу, а до тада имам јаву од 45.000 РСД сваког 15. у месецу, а твој не знам шта је, нисам давно био на бироу :ОООООО

16. nadpadam te jer si govno od coveka...,,opste prosrpske stavove,,---hahaahahah bedniche ogavni

17. Усташо, или дај конкретан одговор на моје питање, или се вуци у рупетину из које си се измигољио, ако си глуп за даљи разговор. "Говно, огавно, бедно"... Бла, бла... Мене то не вређа, јер долази од креатуре попут тебе. Труди се више, нађи у себи још горе изразе, малени усташо.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.