Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
и он и руси су као хтели да заштите србе ал им било превише цимање хаха
lololoolooloo
izvanjavam se mentalno bolesnim ljudima sto ih poredim s granjkom,ti si los covek,ti da si hrvat bio bi ustasha,garantujem sa svim
Лепо је видети да дресура има ефекта на тебе. И треба да се извиниш, то ће те учинити мало бољим створењем, да више обратиш пажњу на своја лајава уста.
Само ми није јасно шта сам по теби конкретно "дегенески" рекао о свом народу?
И не кријем се иза свог народа, мани се тих примитивих фазона.
E Granjanka, ne pratim nesto ovu temu i nje mi stalo do nje. Ali mi samo objasni kako je jebeno moguće da ti brate na temi o Rusima u 5-6 postova pominješ Stepinca?
Granjka je onaj tip ljudi koji u svakom drugom ko mu kontrira vidi nekog ustašu. YOLO!
U deformisanoj perec-državi postoji neki Mate Horvat koji u svakome ko mu kontrira vidi nekog četnika. YOLOLO!
Na temi o Rusima se može pročitati sve i svašta, ponešto veoma mudro, u fragmentima samo (na svu žalost) i mnoštvo gluposti. Najveća glupost u svim tim glupostima je shvatanje YOLollanika skontati kao preozbiljnog i nazvati ga ustašom. Mada, ako se misli na serbskoga haiduka ustaša (ne ustašu, no ustaša), onda (Goran) i OuKej (bend).
Po33.
Ма, то је Јебач једном речју прочитао ментални склоп олланика -
http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=58#post_3225085
Онда се надовезао Стеван -
http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=59#post_3225087
Па кад је магарац почео да се прима, само смо наставили да га товаримо. А и мени некако симпатично - олојзије. Дакле, није до мене, други су заслужни за ту идеју.
Чак и господин Лимар ми редовно контрирају, па их не зовем усташама. Али, ти ми већ миришеш на усташу. Шалим се, наравно. Ти и јеси усташа. Опет шала. :)
Da li si ti ozbiljan, Granjka? Pa, oni su drugari sa četa, zezaju se ljudi, sprdaju. Koji je tebi kurac?
U ustima ti kara, opaaa!
Грањка, не знам како ово нежно да ти саопштим, али то је било на твој рачун, анђеле.
Па шта што су другари са чета? Јел то значи да не смеју да се узајамно товаре и подјебавају? Свашта...
Што бих мислио озбиљно да је олојзије усташа? Не млати, живота ти.
Стеван - Шта је било на мој рачун?
Zato što to misliš ozbiljno. Idi sada obradi neki predmet u katastru, neće se posao sam od sebe uraditi.
Јесте, мислим озбиљно. Ево, идем по предмет. Хвала на савету.
То што си назвао товарењем Оланика.
Товарили сте Оланика на мој рачун тако што сте оланика товарили олојзијањем? Стварно те не разумем...
омг -.- неверујем јбт
Granjka ajde nemoj vishe da jedesh govna.
Ovo ti je mozhda i poslednja prilika da se prebacish na haks, na sajtu za igranje agara i haksa.
Uveche posle 22h je termin
Granjka, sprdali smo se na račun imena kojim si ga kitio, pa smo se nadovezali, stoga se mere reći da smo se posredno sprsali s tobom
Ааааа :) Јебач, хвала на објашњењу. Ко га јебе кад је усташа и треба га китити у сваком смислу те речи. Ако сте се спрдали, шале никад доста. Мада, са мном можете посредно да се спрдате до миле воље, питање је да ли ћу икада укапирати када сте озбиљни. И не смета ми.
Cara™ где си Чмаро, сто година те нема да ме наједеш говнима. Јеси ми добар? И шта је то хакс? После 22 нисам ту. Иди ме одмени.
Retarde mutavi trebash da skontash esencijalnost bitisanja na ovom sajtu, treba da se okrenesh sportu pizdo kancelarijska. Udishesh te prdezhe po ceo dan idi malo oznoji se.
Nechesh vishe ni biti toliko zatrovan, chist vazduh chuda chini
P A C E R U
A
C
E
R
U