Pravda za istinu o Rusima

1. Granjanka, jedan gimnazijalac trenutno ima više para nego što je tvoja dnevnica.

STIDI SE
    http://www.dodaj.rs/f/0/10o/1SrMhwDL/20150606222938.jpg

2. i da se ovakvi predstavljaju kao srbi najveci i da svoje stavove nazivaju opstim srpskim stavovima je najveci kanal

3. boloje ti je bilo da si prihvatio da si degen...oprostio bi ti jer ne znas sta pricas...ovako te samo gledam kao govno najgore

4. до тада имам јаву од 45.000 РСД сваког 15. у месецу, а твој не знам шта је, нисам давно био на бироу :ОООООО

LOOOOOOOL koja nubcina, nubot... jebem li ga, ovaj nivo nubovstine odavno nisam video?

za sta te placaju, sobzirom da si pisar u drzavnoj sluzbi, da prdis u stolicu? trebalo bi vas u radnicke logore pa lopate u ruke da radite nesto korisno za 45 iljade, pa onda kad se pohvalis, gle kolku sam rupu iskopao za 45 000 ja cu da kazem svaka cast granjka, a ovako mogu samo da ti kazem da se napases govana ko ovca deteline

5. kako bi ja voleo da imam toliku platu...

6. Cara™ Било би те блам да наводиш своја примања, али те не би било блам да некога вређаш?

ja ne znam sta da kazem na ovo. stvarno ne znam. jebote granjka tebi mozak funkcionise na cudne nacine.

7. ollanik = poglavnik

Ја тебе чак ни не гледам. Не бих вређао говна поређењем са тобом. хрвату мали, за тебе је Ера Ојданић српска величина у рангу Милутина Миланковића.

Без конкретних примера, остају ти само увреде. И даље не знаш зашто се свађаш са мном, вртиш једну исту причу.

8. Granjanka šta kažeš na mojih 20 evra i 350 dinara. Skoro kao tvoje 2 dnevnice?

9. sisice...krijes se iza bakine haljine jer ne umes da stajos iza reci izgovorenih...
    SISICE
    I
    S
    I
    C
    E

10. da e govorim o tome koliko vredjas baku

11. treba baka da ti zavrne samarcinu da ti ne pada na pamet da vise pricas imbecilstine u njeno ime

12. Problem sa Granjkom je totalno tipichan. Granjka ima vidokrug. Izvan tog vidokruga svet ne postoji. Granjka je delimichno superioran u svom vidokrugu.

GRANJKA SMATRA DA JE SUPERIORAN

13. Оооо Целте, добродошао на журку!!! Ускачи у коло!

Мене конкретно плаћају за обаваљање адаминистративних послова у катастру. Не, прдење у столици се не плаћа.

Ма, не вређам се ја на то што ти кажеш - па, то са логорима се већ једном десило - сви писмени су послати у логоре, јер неписменим комуњарама није одговарало што државни службеници у Краљевини примају плате које они гологузани могу само да сањају поред својих оваца. Тако су нам писмени људи копали рупе, а неписмени водили државу. Тако је Србија и пропала. Иначе, комунистичка говна мрзе геометре, јер је наш "заштитник" био мајор Никола Калабић, начелник катастарске управе у Ваљеву, и сам геометар по струци. Калабић је чувао наше катастарске књиге од Немаца, а код мене су тренутно катастарске књиге које смо повукли са Косова и Метохије, да их чувамо од Шиптара. Само, коме то причати, када овде Срби више нису Срби?

14. Ahahaha dal se lik hvalio platom jebote..i to ga niko nije ni pitao, nego svoju platu potegao kao neki argument ili šta već, nisam ni pratio...

P R E J A D
    R
    E
    J
    A
    D

15. VIDJI MENE JA IMAM PLATU OD 45 SOMA NUBINO AHAHAHAHAH

Maćorie, ja toliko uzmem dnevno dok mi je sezona jagoda, i to mi radnice rade, a ja sedim na terasi i pijem limunadicu sa kriškom pomorandže na čaši. Nemoj nubara bedna biti...

16. Hahahahha Šomi, nije se Granjchilo hvalio sa platom. Shta je sa tobom.
    On je samo kazao koliku platu ima iz chista mira, eto onako, ne kapirajuchi da mu je plata kurchich.

17. blamiras srbe,govedchino

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.