Rasni У славље да их потрошиш! Моја дневница у катастру је 2.000 и кусур динара, ако поделиш месечну плату са 22 радна дана. Некада је и мање од 22, ал` ајде.
Rasni У славље да их потрошиш! Моја дневница у катастру је 2.000 и кусур динара, ако поделиш месечну плату са 22 радна дана. Некада је и мање од 22, ал` ајде.
Najgore je uskladiti grunt i katastar. Govna ne prevode imanja od '45.
То те је неко лагао или сам лажеш. Имања су преведена после 1951. из власништва "буржоазије" која је побијена 1946-1948. Али да те не замарам са тим, фурај ту своју причу, ионако никога није брига шта је тачно.
ollanik
blamiras srbe,govedchino
Поглавниче, зашто се ти налазиш увређеним? Да си Србин, па да те разумем...
Чмаро, вређаш само себе. Не можеш написати "идиотину". Хоћу рећи - ТИ можеш, али писмен човек не може. Ти не памтиш, јер немаш чиме да памтиш, а камоли да мислиш.
dakle, za prdenje u stolicu.
celt
granjkin vidokrug:
http://www.opena.tv/dbtech/postbittabs/images/tab.png
Granjka je najmanji cell na agaru LOOOOOL
Najgore je uskladiti grunt i katastar. Govna ne prevode imanja od '45.
http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=64#post_3225455
granjka je ona kuglica sto se vrti oko tebe, ti se pitas sta pise ovde jebote sitno ne vidim. na kraju se nubovski sam zabije u nekog.
dobro granjka, kolko si do sad najvise za mesec dana zaradio?
Shomy23 Јеби сиротињу, нека беру јагоде, само ти уживај, бичуј робље.
stvarno mi nije cilj da vredjam Granjku ovim postom, ali idiotinu ovolikih razmera da se ovoliko razmahala vukajlija ne pamti. Bar je ja ne pamtim
on je samo govedo ono najgore...sve su to komplimenti za njega,da je mentol,ne bi bio problem,nego je govedo i blamira srbe govoreci u ime srba
http://vukajlija.com/forum/teme/61022-pravda-za-istinu-o-rusima?strana=64#post_3225455
20 ×122 = 2440
2440+350 = 2790
2790>2000 i kusur
SIROTINJO
A marke još nisam slikao.
То те је неко лагао или сам лажеш. Имања су преведена после 1951. из власништва "буржоазије" која је побијена 1946-1948. Али да те не замарам са тим, фурај ту своју причу, ионако никога није брига шта је тачно.
blamiras srbe,govedchino
Поглавниче, зашто се ти налазиш увређеним? Да си Србин, па да те разумем...
Чмаро, вређаш само себе. Не можеш написати "идиотину". Хоћу рећи - ТИ можеш, али писмен човек не може. Ти не памтиш, јер немаш чиме да памтиш, а камоли да мислиш.
granjka je lik ciji je moto "pametniji popusta" i sa tim je do sada isao kroz zivot. uporan je ko magarac dok svi oko njega ne popuste.
@ S T R A J A K G
S
T
R
A
J
A
K
G
Ja imam lično slučaj u porodici da nisu uskladili grunt i katastar. A baba je umrla 1972.
zasto svoj blam shirish na celu naciju,zasto ne prihvatas odgovornost za svoj blam i govedizam,nego se objedinjujes sa citavom nacijom...
Moguche je da sam pogreshio ali je definitivno da si ti shvatio sushtinu
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
rece covek koji obavlja "adaministrativne" poslove jbt.