Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
trebali bi te izloziti u MOMI da te gledaju hipsteri dok glade bradu i pitaju se u sebi cemu li sluzi ova masa govana, dok javno kazu, aaaaa kapiram sta je umetnik hteo da kaze, preljepo.
Putin je tužna misao koja pleše,
Putinom najmanju dečicu teše.
Samo 45 000 za personu koja spashava majku Srbiju.
Sad mi jasno zashto je granjak isfrustrirani kopitar
E brt, uvek sam imao potrebu da se zahvalim nekome zbog toga, ali ozbiljno...Hvala ti što si spasio Srbiju od brisanja katastarskih knjiga.
Чмаро, олади са увредама, идиот је тај који те је тако васпитао.
Висину зараде оправдавам уредбом о висини примања државних службеника, а према коефицијенту утврђеним правилником Републике Србије. Знам да ништа ниси разумео, то је зато што си неписмен.
Плата од 45.000 је осредња. Да би се у Србији живело нормално, потребно је макар 55.000 по члану домаћинства.
Ја не крадем, али немам намеру да те разуверавам. Ако има скотина и јајара онда сте то ви из приватног сектора. Код вас радници немају ни плате ни социјално осигурање ни достојанство. Подсети ме, колико радник има плату код Мишковића? Приватници... ви сте добри само себи и својој фамилији, а остале третирате као робље.
A pazi ovaj momenat, post:
ide ispred posta
Не радим посао техничког вишка, него посао катастарског службеника. Катастар је републички орган и ми се не убрајамо у чиновнике општинске службе. Нас чак и недостаје, али како да ти објасним када ти то није ни струка ни интересовање? Србији недостаје још најмање 500 катастарских радника, јер је Србија једна од ретких држава која није уредила своје катастарске књиге и парцеле. Другим речима, ми ни не знамо шта све имамо и шта је све наше, јер имамо премало људи у катастрима, а ни књиге нису обрађене како треба. Тренутно се врши дигитализација (већ 3 године), али ни за то немамо довољно људи. национална служба за запошљавање је једно време слала раднике са бироа да врше дигитализацију, али и то је стало. Ми смо као држава због тога много блокирани.
Што се тиче изласка са посла у 2, то није случај, јер се ради до 16.00. Пчеле не можеш да чуваш у два поподне, тада су на паши. Пчеле се тада не обилазе. Знам да је тешко бреме незнања, али оно може трудом да се одбаци са својих леђа.
Мени то није ишло, потребно је много стрпљења и много учења о пчелама, за шта ја нисам био спреман.
granjka, ti si razlog sto tvoja voljena srbija propada, ne olanik i cara. zajedno sa vladajucom bagrom, ista ste govna.
Причао бих ти данима како смо спашавали Србију од брисања катастарских књига и како је МУП специјалним јединицама извлачио наше колеге са катастарским књигама са Косова и Метохије док су прашили шиптари и нато, али тебе то не занима. Ја сам за тебе говно, а ти си за мене само још један јадник који никада неће знати како је чувана Србија, макар од стране службе у којој радим. Сматрам то личном увредом за тебе, а за мене је увреда да ме поредиш са владајућом багром. Но, не познајеш институције и њихов значај, па ме не чуди такав прост став.
granjka, znam unapred sta ces da kazes, pisem ti odgovor na tvoja proseravanja pre nego sto ih pomislis.
Ali MATER TI JEBEM IDIJOTSKU NUBARSKU
Ti ćeš nekome da pričaš o znanju oko pčela a sam si rekao da nisi uspeo da ih odgajiš.
I drugo notorni retarde, nisu pčele OVCE pa da se ČUVAJU pizda ti materina moronska. Pčele su na paši tokom dnevnog svetla, u uslovima odgovarajuće temperature i ishrane mongoloidu.
Umišljena degenčina
Ahahahahha ja volim da čuvam pčele u 3 popodne, tad im je idealna temperatura za čuvanje.
Целт, што имаш жељу да се свађаш и вређаш? Нисам се истриповао ништа, моје постојање за мене има смисла и за посао који обављам. Моје мишљење на Вукајилији треба да има тежину? Свашта, Целт, немој бити дете. Коме се свиђа - у реду, коме не - опет у реду.
Не налазим се увређеним што ме поредиш са наковањем. Просто ме фасцинира његова практичност. Али, теби је то увреда. Ваљда ниси способан да видиш шта наковањ заиста јесте.
Imam i šarplaninca kog vodim na pašu dok čuvam pčele.
a nebitno za pcele sto ne zna boli me kurac, nego sto se umislio da je neki faktor u bilo cemu, jebote, a vreca govana ima vise smisla od njega
Aahhahahaha treba uhvatiti printove jer će neki nadobudni mod da sve ovo obriše-
Смиримо страсти уз ову лепу песму
Буря мглою небо кроет,
Вихри снежные крутя;
То, как зверь, она завоет,
То заплачет, как дитя,
То по кровле обветшалой
Вдруг соломой зашумит,
То, как путник запоздалый,
К нам в окошко застучит.
Наша ветхая лачужка
И печальна и темна.
Что же ты, моя старушка,
Приумолкла у окна?
Или бури завываньем
Ты, мой друг, утомлена,
Или дремлешь под жужжаньем
Своего веретена?
Выпьем, добрая подружка
Бедной юности моей,
Выпьем с горя; где же кружка?
Сердцу будет веселей.
Спой мне песню, как синица
Тихо за морем жила;
Спой мне песню, как девица
За водой поутру шла.
Буря мглою небо кроет,
Вихри снежные крутя;
То, как зверь, она завоет,
То заплачет, как дитя.
Выпьем, добрая подружка
Бедной юности моей,
Выпьем с горя; где же кружка?
Сердцу будет веселей.
А, что кажете, друзја, класнаја, њет?
Чмаро, олади са увредама, идиот је тај који те је тако васпитао.
Idoit je onaj koji te je zaposlio.
Privatne firme nisu socialne službe, u uslovima 700 000 skotova u Srbiji kao što si ti i nemaju mogućnost davanja većih plata. Veći je problem što vi imate veće plate. A da ti jebem mater, kada si već tako solidaran, odrekni se svog dela do 30 000 pa udeli ubogoj sirotinji koja radi kod privanika pička ti materina komunjarska
JER SE PČELE NEĆE
http://www.rts.rs/upload/media/711/Trazi-trazi-pa-ces-naci.jpg
SAĆUVATI SAME
opet kasnis malo, al stices dotle. pogledaj postove posle, nisi ti nakovanj nego masa govana
Ne bih mogo da opišem u kilometrima, ali kolko sam ja čitao da pčela ima tri oči. Ona sa dve oka radi uvek a na bagremove paši otvara i treće oko. A ona dva u stranu, na čelu, a ona dva u stranu. I ona dok učini zuuu zuuu, ona ode, pitaj boga kolka je ta brzina.
Granjak nije uspeo sa pchelama.
nije mogao da izaddje sa posla u 14 00 jer tada nije vreme
C H U V A N J A
H
U
V
N
J
A
jebena Kareluša
Чмаро, зашто ми вређаш мајку? Зар ти ниси довољна увреда за своју? Не видим разлога за такво понашање. Но, то си ти.
Рекао сам ти да не дираш болесне људе, мајмуне глупи и примитивни. Чување пчела подразумева низ радњи којима се оне ЧУВАЈУ. Ако их не чуваш, оне угину или страдају од ваши, стршљена и оса. Али како једном комплетном ђубрету као ти да објансим такве ствари? Иначе, говно малено, пчеларство се води у одсеку за сточарство при министарству за пољопривреду, сточарство, водопривреду и шумарство, као и узгој глисти. Стога, као што се стока чува, стоко једна безрепа, тако се и пчеле ЧУВАЈУ. У условима одговарајуће исхране? Ти ниси глуп, ти си много глуп.
Да сам макар монголоид не бих имао ту прилику да упознам стоку као што си ти. Али, шта ћеш, живот је то...