Pravda za istinu o Rusima

1. jebote kolko mrzim samozadovoljne degene koji daju sebi na znacaju samo zato sto ih uvalila neka rodbina na mesto gde je doso u situaciju da misli da je bolji nego sto jeste.

2. granjka pcelar:

Рекао сам ти да не дираш болесне људе, мајмуне глупи и примитивни. Чување пчела подразумева низ радњи којима се оне ЧУВАЈУ. Ако их не чуваш, оне угину или страдају од ваши, стршљена и оса. Али како једном комплетном ђубрету као ти да објансим такве ствари? Иначе, говно малено, пчеларство се води у одсеку за сточарство при министарству за пољопривреду, сточарство, водопривреду и шумарство, као и узгој глисти. Стога, као што се стока чува, стоко једна безрепа, тако се и пчеле ЧУВАЈУ. У условима одговарајуће исхране? Ти ниси глуп, ти си много глуп.

kad si tolko pametan sto ih nisi sacuvao nego ti pobegle OPAAAAA AL SAM TI SHUKNO

3. celt, толике увреде... чему? Јел ти сада лакше? Јел се боље осећаш? Говно је оно што ти имаш у глави, патуљку. Ја тебе нисам вређао, причали смо нормално, али ти си говно од човека и не умеш другачије. То ћеш и остати. Пробао сам лепо, ти хоћеш ружно. Нека ти буде. Плус, рекао сам ти лепо да ме родбина није запослила, али кад је неко говно, то му не можеш објаснити.

4. Oplakaće neko na kraju.

5. пчеларство се води у одсеку за сточарство при министарству за пољопривреду, сточарство, водопривреду и шумарство, као и узгој глисти.

Ali kao i uzgoj glisti ahahahhahahahaha

Ministarstvo za uzgoj glisti

Ovo je već prejebano

6. Kelte, ti nemaš prava da komentarišeš nakon otvaranja ove teme:
    http://vukajlija.com/forum/teme/59769-pitajte-granjku

7. P C H E L A R
    C
    H
    E
    L
    A
    R

G
    L
    I
    S
    T
    A

8. Кад погледам, свака тема где се појави и крене да ставља постове Грањка претвара се, бар привремено, у тему где се разговара о томе да ли је Грањка ок лик или не. Ту се стварају две струје. Једна је која тврди да је Грањка кул, и њу подржава углавном Грањка, а друга је да Грањка није ок, и њу углавном подржавају сви остали. Сада ће Грањка рећи можда да није тако, али, пошто је све записано словима овде, и могуће је извући цитат, и принтскрин, тешко да ће он доказати да ова моја тврдња није тачна. Овим не тврдим да Грањка није ок и кул, него само констатујем опште расположење.

9. Idoit je onaj koji te je zaposlio.

И ја то мислим - срећом, матори скот је отишао у пензију. :)

Приватне фирме су рак рана ове државе. Јесте јавни сектор огроман, али ви сте посебан сој људског шљама и ужаса. Јеби своју матер, моју остави на миру. Ниси ментално способан мене да вређаш, па идеш по фамилији. Јадно и бедно, али пристоји ти.

10. shomy ti nemas prava da zivis ako ti ta tema na bilo koji nacin izgleda ozbiljno.

ozbiljno.

11. Ту се стварају две струје. Једна је која тврди да је Грањка кул, и њу подржава углавном Грањка, а друга је да Грањка није ок, и њу углавном подржавају сви остали.

LOL

12. kad si tolko pametan sto ih nisi sacuvao nego ti pobegle OPAAAAA AL SAM TI SHUKNO

Пчеле не могу да побегну, увек се везују за свој рој и матицу. Шукнуо си га сам себи, честитам на успеху.

13. Slepchino skotovska, iza privatnih preduzeća, pogotovo malih i srednjih, stoji jebeni rad majmune. Rad koji hrane govna kao shto si ti. Novac koji pada u budzhet ne dolazi od tvoje koristi moronu. Dok bude malih i srednjih preduzeća i ti ćeš postojati na tom platnom spisku nubaro pčelarska

14. Ne znam, samo sam pročitao prvu stranu i video da o njemu pišeš sa oduševljenjem. Nisam znao da je sarkazam u pitanju :d

15. Nije ni kelt do večeras znao da je sarkazam.

16. Cara™
    пчеларство се води у одсеку за сточарство при министарству за пољопривреду, сточарство, водопривреду и шумарство, као и узгој глисти.
    Ali kao i uzgoj glisti ahahahhahahahaha

Ministarstvo za uzgoj glisti

Ovo je već prejebano

Мајмуне необразовани, ево ти па читај и коначно схвати да тај курац што си помињао за пушење управо си га сам себи попушио. Надам се да си уживао:

http://webrzs.stat.gov.rs/WebSite/userFiles/file/Klasifikacija%20delatnosti/Klasifikacija.pdf
    Страна 5 - Узгој осталих животиња

Стоко безрепа необразована.

17. a stvarno, granjcilo mi je u rangu onog vepra obrovica kad mrtav ozbiljan kaze, "smanjenje plata javnom sektoru ce smanjiti priliv u penzioni fond sto penzioneri u ovom trenutku ne mogu da podnesu"

bukvalno ta gamad po drzavnim pisarnicama zamislja da oni nekako stvaraju (zaradjuju) taj novac sto dobijaju, pa jos placaju porez na njega, daju drzavi.

18. bilo kako bilo, granjka kao i uvek uspeva da fokus rasprave usmeri ka sebi.

19. Ali MINISTARSTO ZA UZGOJ GLISTI

e veće govno nisam čuo od prethodne stranice jbt

20. Valdemar Господине, поздрављам те.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.