Pravda za istinu o Rusima

1. Slušaj ga sad, sad se kao skoro seća. Pičko lažovska.

Zdrav razum čoveku ne bi dozvolio da uzgoj glista stavlja u istu rečenicu sa nazivom određenog ministarstva. Al sad kao Vučić je kriv...

G A Z D A
    A
    Z
    D
    A

2. pa pito sam te, kazes nije, i ok je.

3. Ministarstva su promenila imena, od kada je Vuchich vishe nije uzgoj glisti

4. Director
    Zbogom leto, jeseni i zimo, Odlazimo da se ne vratimo.

Na tri sveto i na tri sastavno, Odlazimo na Kosovo ravno, Odlazimo...

Добраааааааа! Свиђа ми се :) Људи, али та тема је много озбиљна, али како да вам објасним када сте полуписмени примати за те ствари? Није за зезање стварно, верујте ми... Није то онај мој класични грањкизам да пишам по менталној сиротињи, него то са катастарским књигама је стварно велики зајеб. Иначе, један од услова уз улазак Србије у ЕУ јесте да Србија врати "Косову"* управо катастарске књиге, како би они смрадови са белим капицама могли да прекњиже српску имовину на себе. Али, јбг... вас то не занима. Глупост узела маха и то светлосном брзином.

5. То сам прошли пут исто урадио и са господином Лимаром, све ово поновио, мислим да си и ти био ту негде. И опет све исто. Никада нећете научити...

Hhehe, a šta si uradio, napisao si neki post negde, pa si onda masturbirao na njega dugo, misleći da je taj post objasnio, ponizio me i stavio gde pripadam? Ne sećam se, moraš mi to ponovo to uraditi, ili bar linkovati taj post... Šta ćeš kad sam mazohista, volim da me spuštaš i jebeš u suštinu.

6. али како да вам објасним када сте полуписмени примати за те ствари? Није за зезање стварно, верујте ми...

Nechu biti srechnik kojee che te izlupati, ali zhelim prvom sldechem koji hoce da uzhiva maksimalno

7. Cara™
    Ministarstva su promenila imena, od kada je Vuchich vishe nije uzgoj glisti

Министарство се не зове више исто, али је узгој глисти 100% и даље у надлежности пољопривреде, одсек за узгој животиња.

8. Valdemar preuzimaj.... nije ovo za mene.

9. Министарство се не зове више исто, али је узгој глисти 100% и даље у надлежности пољопривреде, одсек за узгој животиња.

Pa kakve to veze sad ima. Suština je da si ti te dve stvari spojio u istoj rečenici. Kao i što si neiskusno rekao da se pčele ne čuvaju u 2 sata jer su tada na paši. To što si ti posle objasnijo da stvari i ne stoje tako kakve to veze ima....

10. РАЗОЧАРАО САМ СЕ... МИСЛИО САМ ДА ЈЕ ГРАЊКА НАШ ОДУВЕК. АЛИ ЦАРИ ВЕРУЈЕММ КО СЕБИ ОДУВЕК, МНОГО МИ ЈЕ ЖАО ШТО ЈЕ ГРАЊКА СНСОВАЦ И ШТО СУ ЦАРА И КЕЛТ ТО ОТКРИЛИ, СМОРИО САМ СЕ. ПОЗДРАВ ЈЕДИНОМ ТРУ ШЕШЕЉЕВЦУ НА САЈТУ БРАТУ ЦАРИМИРУ!

11. Da je Granjka iz Obrenovca, glasao bi za Čučkovića.

12. Jedno je činjenica. Granjka je jebeni oklopnik

Tvrdoljuskash, oklopbuba, trchi boree se, kroz govna, kroz oluju.... uvek uz ogromnu dozu đubreta. Uz raspravu sa njim možeš se jedino inficirati. Kurac zid, kurac prozor

virusdzhija

13. Господине Лимару, ма јел си ти нормалан? Мислиш да бих се сећао таквих срања? Свашта... Шта ти је са том мастурбацијом? Знам да се ложиш на слова, то ти је посао, али не пројектуј то на мене. Има пар психопата на сајту који су тако тражили моје изјаве од пре две три године и то ми постовали као - "ете, тој си написао туј, овде овој, аха, овде си се зајебао, овде си јео говна". Био сам у неверици - толико доконих будала да не поверујеш. Да си Моника Белучи па да тражиш да нађем неки прастари разговор да би се јеб`ли, па и да се цимам. Али, господине, зар мислите да би у овој ситуацији то било умесно? Кога боли курац, реално?

14. To Dankane, to mi je trebalo.
    Kraljino.

ps da iskoristim josh jednom priliku da oteram u pičku materinu sve ds-ovce, sns-ovce i ostale koji se tako osechaju

15. celt ја сам блок, а ти си та празнина између преграда. Лаку ноћ.

16. Данкан Фергусон е, доживео сам овде од мајмуна да ми вређају мајку, оца, земљу, име, порекло, посао, али немој претеривати - нит сам СНС-овца нити сам радикал. Дај, ајд, зајеби тај ниво увреде, молим те лепо.

17. mrš na spavanje kokoshko

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.