Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Господине Грањка, зашто се позивате на изворе које не можете да наведете?
u pravu si caro, granjka je ovo zeleno u agraru. ne mala lopta
http://kafakutu.com/wp-content/uploads/2015/05/virus.png
Господине Лимаре, ја то по сећању, не узмите ми за зло. На Вуки је само Вендислава тражила такве цитате, те изворе података, те статистике... Природа је некад тако сурова...
Грањка, само закључујем на основу мишљења осталих... Надам се да грешим, али плашим се да не грешим...
slucajno naleteh na ovo, ismejah se lepo
neko vreme bude smeshno, onda postane tuzhno... jako tuzhno shmrtz granjak
Данкан, ако се којим случајем нађеш међу свињама, хоћеш ли се бацити у блато? Надам се да нећеш. Исто тако се надам да ћеш размислити о мом политичком неприпадању.
Dankane ne mogu ti opistai koliko količina idjotluka fura iz Granjaka. Kapiram da te mrzi da čitaš normala....i bolje. Čista boleština je u pitanju
Onaj fazon, iako imam o sebi kritično mišljenje znam da sam u pravu pa ću da pišam po drugima jer oni nisu jer tako sam zaključio. To je neki sažetak
Не, ово је доказ, свака тема где се појави Грањка - претвара се у тему о Грањки. Господине Грањка, напишите нешто (у складу са темом) о Русима, за или против, или неку анализу, дубокоумну или плиткоумну, о тренутном, мада можете и о историјском, односу Русије и Запада (Европе и Америке), или пак Истока (Кине, Јапана итд.). Иначе ово иде у офтопик. То штети теми.
granjka druze drzi se. uz tebe sam
Хајде, Чмаро, падни још ниже, иди жали се у Чекаоници на злог Грањку. Који јад...
Kakav crni jad nakazo, Dankareli moj pobratim.
E prvo veče se trpa bazzi, a onda prekjuče eriša, pa malo još eriša juče i danas granjanka. I to u svakom ovom trpanju učestvuje najmanje 10 ljudi.
Ova trpanja i dalje održavaju sajt živim.
Bio bi fayon da se otvori tema TRPANJE i tu trpamo zhrtvu kao u zatvoru redaljka, al to da traje jedan dan po osobi
Тиборе, знаш мађарски? Стекао сам неки утисак да знаш. Нешто бих те питао.
Господине Лимени, то просто није истина. Свака тема је грубо уопштавање и низак покушај генерализације мојих активности. Немојмо бити ђилкоши, господа смо, ипак.
Свако говно зна да је довољно мало да се уђе у свађу са мном, јер ја говна не трпим нити толеришем. Два ока за једно око - не може другачије.
Шта рећи у пола два ујутру на тему Русије? Јебем ли га, ваљда је негде тамо сада дан. Добар, надам се.
Nemoj sada valdi, preko telefona sam pa mi mrsko na gugl trenslejt da idem
Jooj granjka stvarno se nadam da će neko da te nalupa bogovski.
I kada se to desi....znaj da ja iako ne znam da si popijo batine...ipak se smejem
Rasni, па опште је познато да једна иста екипа мајмуна мисли да трпа људе. Ту силеџијску причу би више оживео неки уљудан дуел, мада са полуљудима и четвртживотињама попут Чмаре и Поглавника, тешко је имати фер фајт. Била би фора да не буде однос 10:1, то је јадно и глупо. Штос је да буде однос једнаких па да имаш публику и једне и друге стране. Но, и то је нешто, добра терапија за избацивање гована којих се накупиш за месец два дана.
batinice.... selduju