Pravda za istinu o Rusima

1. ZENE IMAJU PICKU I UGLAVNOM VECE SISE OD MUSKARACA. SAMIM TIM SU POSEBNE.

2. ILI DA BAREM LIČIŠ NA ČOVEKA PA TE ONA POSTEPENO I POSTUPNO ZAVOLI POD USLOVOM DA NISI DOSADNJAKOVIĆ I GLUPERDA

3. ZENE IMAJU PICKU I UGLAVNOM VECE SISE OD MUSKARACA.

ali imaju manji kurac

4. istetovirao sam ikonu na sisi da bih imao vise uspeha kod zena i evo, fala Bogu, uspeva xD

5. https://www.youtube.com/watch?v=uzxQP6rndbk

https://www.youtube.com/watch?v=L6DcDu3OL6E

Pogledajte ovaj ruski film, znači toliko je dobar da sam posle drkao na ovu Kaću što glumi.

6. e a sad ozbiljno, vidim povela se prica o zenama u srbiji i novim generacijama sponzorusama itd.

ja kad dodjem u srbiju sad bi mogo da jebem sta pozelim po toj logici? slabije malo...

7. To je super bazzi. Ali da li sa takvim zhenama vodish i uzbudljive razgovore uz chaj?

8. Pa nisu samo pare dovoljne treba i da nisi totalna nubina

9. NAJLEPŠE SU IGRE LJUBAVNE I MRZIM KADA IH SE POKUŠAVA ŠABLONIZIRATI I BANALIZOVATI POGOTOVO KADA TO RADE LIKOVI KOJI ŽENSKOM NISU NI PRISMRDELI TIPA MAESTRO

10. zavisi kolika ti je plata, Celte. Magicna granica je oko 45.000 otprilike.

11. Interna legenda je da od kada je Granjka objavio platu od 45 000 stalno dobija PVT poruke od zhena. Na fejsbuku ne sme to isto jer kao dodatan posao radi chuvanje pchela pa ne bi sve uspeo da postigne

12. Pa nisu samo pare dovoljne treba i da nisi totalna nubina

nisam nubina, jednostavno te kokoske sto ih samo privlaci novac numeju da provale dal imam ili nemam kinte jer ne pokazujem to :)

al poenta je da cak i kad bi krenuo da pokazujem, ne bi umeo na taj nacin.

13. to je skoro 15.000 dnevno

14. Pa to je znak da si nubina. Ja svakoj kokoski koju ocu da jebem samo pokazem sve sto ona zeli da vidi i cao

Sa nekom koja ti sa dzasvi ili bi je mazio samo je mnogo teze jbg

15. Ja svakoj kokoski koju ocu da jebem samo pokazem sve sto ona zeli da vidi i cao

vidi ga, internet jebach

16. Dobro bre mejmune ozbiljan sam bio ako mislis da se prozivamo nije frka

17. CELTE NISU TI POTREBNE JER SI JEDAN ŠARMANTAN GOSPODIN ALI BI TI SVAKAKO BILE VELIKI PLUS POGOTOVO UKOLIKO NABASAŠ NA PRAVU ŽENKU KOJA JE VREDNA NEČEGA DA JOJ PRIUŠTIŠ

18. znam da si ozbiljan

19. Pa sam si rekao da ne umes probaj pa ces videti jesam li u pravu

20. Ја никад нисам покушавао парама да привучем жене, јер сам као врло млад био сиромашан, а после ожењен, а и да сам хтео, не бих могао, јер сам увек тражио посебне врсте жена, које воле исте гадости као ја. Па сад паре ти нису на одмет, али шта: ја као имам паре, и види се на мени да имам, и залепи ми се супер згодна девојка, али одмах се намирише да ли је она стварно перверт или само хоће да глуми због пара. И тако, јеби га. Зато, између осталог, кажем, нису паре пресудне, бар не код мене.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.