NAJLEPŠE SU IGRE LJUBAVNE I MRZIM KADA IH SE POKUŠAVA ŠABLONIZIRATI I BANALIZOVATI POGOTOVO KADA TO RADE LIKOVI KOJI ŽENSKOM NISU NI PRISMRDELI TIPA MAESTRO
Interna legenda je da od kada je Granjka objavio platu od 45 000 stalno dobija PVT poruke od zhena. Na fejsbuku ne sme to isto jer kao dodatan posao radi chuvanje pchela pa ne bi sve uspeo da postigne
CELTE NISU TI POTREBNE JER SI JEDAN ŠARMANTAN GOSPODIN ALI BI TI SVAKAKO BILE VELIKI PLUS POGOTOVO UKOLIKO NABASAŠ NA PRAVU ŽENKU KOJA JE VREDNA NEČEGA DA JOJ PRIUŠTIŠ
Ја никад нисам покушавао парама да привучем жене, јер сам као врло млад био сиромашан, а после ожењен, а и да сам хтео, не бих могао, јер сам увек тражио посебне врсте жена, које воле исте гадости као ја. Па сад паре ти нису на одмет, али шта: ја као имам паре, и види се на мени да имам, и залепи ми се супер згодна девојка, али одмах се намирише да ли је она стварно перверт или само хоће да глуми због пара. И тако, јеби га. Зато, између осталог, кажем, нису паре пресудне, бар не код мене.
ZENE IMAJU PICKU I UGLAVNOM VECE SISE OD MUSKARACA. SAMIM TIM SU POSEBNE.
ILI DA BAREM LIČIŠ NA ČOVEKA PA TE ONA POSTEPENO I POSTUPNO ZAVOLI POD USLOVOM DA NISI DOSADNJAKOVIĆ I GLUPERDA
ali imaju manji kurac
istetovirao sam ikonu na sisi da bih imao vise uspeha kod zena i evo, fala Bogu, uspeva xD
https://www.youtube.com/watch?v=uzxQP6rndbk
https://www.youtube.com/watch?v=L6DcDu3OL6E
Pogledajte ovaj ruski film, znači toliko je dobar da sam posle drkao na ovu Kaću što glumi.
e a sad ozbiljno, vidim povela se prica o zenama u srbiji i novim generacijama sponzorusama itd.
ja kad dodjem u srbiju sad bi mogo da jebem sta pozelim po toj logici? slabije malo...
To je super bazzi. Ali da li sa takvim zhenama vodish i uzbudljive razgovore uz chaj?
Pa nisu samo pare dovoljne treba i da nisi totalna nubina
NAJLEPŠE SU IGRE LJUBAVNE I MRZIM KADA IH SE POKUŠAVA ŠABLONIZIRATI I BANALIZOVATI POGOTOVO KADA TO RADE LIKOVI KOJI ŽENSKOM NISU NI PRISMRDELI TIPA MAESTRO
zavisi kolika ti je plata, Celte. Magicna granica je oko 45.000 otprilike.
Interna legenda je da od kada je Granjka objavio platu od 45 000 stalno dobija PVT poruke od zhena. Na fejsbuku ne sme to isto jer kao dodatan posao radi chuvanje pchela pa ne bi sve uspeo da postigne
nisam nubina, jednostavno te kokoske sto ih samo privlaci novac numeju da provale dal imam ili nemam kinte jer ne pokazujem to :)
al poenta je da cak i kad bi krenuo da pokazujem, ne bi umeo na taj nacin.
to je skoro 15.000 dnevno
Pa to je znak da si nubina. Ja svakoj kokoski koju ocu da jebem samo pokazem sve sto ona zeli da vidi i cao
Sa nekom koja ti sa dzasvi ili bi je mazio samo je mnogo teze jbg
vidi ga, internet jebach
Dobro bre mejmune ozbiljan sam bio ako mislis da se prozivamo nije frka
CELTE NISU TI POTREBNE JER SI JEDAN ŠARMANTAN GOSPODIN ALI BI TI SVAKAKO BILE VELIKI PLUS POGOTOVO UKOLIKO NABASAŠ NA PRAVU ŽENKU KOJA JE VREDNA NEČEGA DA JOJ PRIUŠTIŠ
znam da si ozbiljan
Pa sam si rekao da ne umes probaj pa ces videti jesam li u pravu
Ја никад нисам покушавао парама да привучем жене, јер сам као врло млад био сиромашан, а после ожењен, а и да сам хтео, не бих могао, јер сам увек тражио посебне врсте жена, које воле исте гадости као ја. Па сад паре ти нису на одмет, али шта: ја као имам паре, и види се на мени да имам, и залепи ми се супер згодна девојка, али одмах се намирише да ли је она стварно перверт или само хоће да глуми због пара. И тако, јеби га. Зато, између осталог, кажем, нису паре пресудне, бар не код мене.