Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E jebeš mi mater ako ste svi vi redom normalni. Na temi o Rusima vi ste uspeli da dođete do priče ko koga i zašto jebe. Samo na Vukajiliji.
to što vas je neka odjebala, a vi mislite da je razlog to što ste sirotinja je zabluda. verovatno ste samo neprivlačni. devojka koja hoće da se uda možda gleda da je neko situiran, za seks ne trebaju pare.
Kad devojke dođu u neke godine, dosta njih gleda onda samo da je neko relativno normalan i relativno situiran, recimo ona Granjkina platica od 45.000. Svud oko mene, i muškarci i žene, kako godine prolaze, spuštaju kriterujume, ali posle 35. godine sve je teže.
za mene je granjka sirotinja, moja plata 55 000... al ja neću da se udajem.
te što su čekale 35 da se udaju, ne treba više ni da pokušavaju...
Ali granjka ima i dnevnice
te od 35 su najbolje, znaju šta hoće, znaju šta mogu, a nemaju iluzije u muške sposobnosti niti veruju hvali
bruce, sad si parafrazirao nešto što sam ja sto puta ovde rekla, a nisam pričala o udaji, nego baš o seksu...
Za mene su najbolje one sto oce da se jebu sa mnom
Kako me smara kad neka zena uleti u raspravu sa forom "neka vas je odjebala bla bla"
nije me odjebala, sa zenama kad flertujem ako uzvrati flert moze doci do necega a ako ne dovoljno sam pametan da shvatim da nemam prodju i samim tim ne mora doci do odjeba. Inace sam privlacan devojkama jer sam prilicno lep i simpatican a ujedno i pravi muskarac sirokih ledja i dlakavog tela. Izuzetan sam dzentlmen, devojke tretiram kao dame, a i sarmantan sam prilicno realno receno, najbolje reci: prijatno sam drustvo. Kad se na to doda da imam mnogo kesovine i da sam izuzetno potentan moja zena kaze da sam najbolji muskarac. Eto
http://1000funnypictures.com/wp-content/uploads/Ugly-Couple-5.jpg
ziva istina. Da se prozivaju npr bosanke uletela bi jedna sa "neka bosanka vas odjebala". Smara to u picku materinu
ništa ja tebe ne razumem, maestro. otkud ti u ovoj raspravi ako te žele, ženjen si, imaš pare i dobro izgledaš i odlično jebeš?
Par desetina nijansi Maestra :)
http://krock.com.au/images/Christian_Grey.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2C/hy/83kz7rR/1401381567-300-x-540px-1.jpg
Odjebala moj kurac. Prco sam sve što sam zamislio
Ma reč na reč, počeli smo od ovoga, uloge keša u količini samopoštovanja i poštovanja koje dobijaš od društva i suprotnog pola.
ništa, valde, moja greška što sam postovala uopšte...
Čitaj raspravu od početka kurvo pa ćeš skontati
Maestro mojne to lepi, briši post loša spika je
Hahahahahahahahahahaha