Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
što tako, maestro, majku mu?
Čitaj raspravu od početka kurvo pa ćeš skontati
D E B I L
E
B
I
L
uloga je velika, mogu reci i presudna, samo da nisi retard i glupan, npr. cukenberg i jos neka slicna glava, kao nosim samo jednu majicu uvek, jer to povecava moju efikasnost, ne moram da mislim sta cu obuci ujutru, takve mrzim najvise, ne bi sa mnom za sto seli pa nek imaju 1000 milijardi
Pa dobro, nije rekao da nije tankih živaca i da ne voli da vređa kao kočijaš kad ga nešto pecne. Nije rekao ni da žene koje ga pomalo provociraju nisu kurve, koje ne zavređuju džentlmensko ponašanje. Što se hvatate za svaku sitnicu.
Jeste u sushtini je kul i prijatno drushtvo, pogotovo inache, ali kada ga neka zhenska sa sajta koja nije pala na dlakavo telo iscima eventualno onda prosto mora da joj kazhe iskljuchivo istinu, a poshto je istina onda nije vredjanje.
ahahahaha caro
Doviđenja i prijatno.
Kad Maestro opisuje, mogu da priznam da ja nisam nikakav, daleko od onog što je on. Telo mi je osrednje, primanja verovatno manja nego njegova, više sam rezervisan nego džentlmen, držim ženske i uopšte sve osobe na distanci dok ih ne upoznam, ne delim komplimente i ne flertujem olako, ne raste mi samopoštovanje ako nekoga častim ručkom, volim da se uroljam kao svinja i da budem neuračunljiv, onda brljavim i recitujem zadebljalim jezikom neke pesme koje sam dve trećine zaboravio, često nisam prijatno društvo, mislim, trudim se, ali postoje ti momenti neprijatne tišine koje ne umem da ispunim neobaveznim ćaskanjem. Eto, jbg. Morao sam da napišem kakav sam.
EDIT Nisam samo siguran imam li lepšu glavu nego on.
Da, to si ti.
Ti radish to.
To si zaboravio u postu
Pravda za istinu o Valdemaru!
Vald, ne budi prestrog, ti si jedna preljubazna glavica i tu nema šta.
Nemoj Caro da samonuješ ovde Valsinarba, nastaće haos skroz.
Ok, nechu ni Granjku poshto onda sigurno neche dochi
ništa neobično i sasvim prihvatljivo.
Valdemar, sori buraz, ali nisi jednu krucijalnu stvar napomenuo, a to je da li si dlakav i koliko, ili ako nisi zashto nisi. Jako velik pormashaj
Па нисам нешто длакав, оно, коса ми је прилично густа, фацијална маљавост веома изражена, по грудима слабо нешто, по леђима никако, генитално подручје регуларно, руке умерено, ноге изнијансирано, испод пазуха класично.
ЕДИТ Дупе онако, слабо. Нисам длакав због генетике, моји преци одрасли су вероватно у неким суровим климатским условима, где длакавост није била предност, осим ове по глави.
e to je zdrav post
Meni bulja surovo dlakava brt
Malo mi vire gore iz gaca ko repic ove kedla s bulje
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201001/2004/dzemper.jpg
vaslinabr stop
Jebote, ja poznajem ovog lika odnekud.