Зашто мрзите Београд?

1. MRŠTE U SVOJA SELA STOKO NECIVILIZOVANA NETREBATE NAM
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    MALA DAJ MI DVA ZAJEČARCA,SUBOTIČKO MLJEKO,KOPAONIČKI KAČKAVALJ,I SREMSKU KOBAJU!

2. Ti si mene s nekim pobrkao? Ja sam iz Obrenovca, i tu ima jedna elektrana koja pobi pola varoši, da ti ne pričam, a ostatak Srbije koristi struju iz nje.

Da, sad kad smo skontali da je BG govno odma smo iz Obrenovca, kad je BG kul, tu je Obrenovac, pa to je deo gradaaaaa, kako da ne!

Ali mislim da znaš, samo se malkice proseravaš, je l' da? Ili ti je možda izlapela ta informacija iz mozga tokom tvog trajnog bana.

Vlasinabre, koliko duplih moraš da napraviš :)

I još brate, ne znaš da prepoznaš zajebavanje nego me napušavaš... Ajd, ako ti je zadovoljstvo.

Nema šta da te napušavam,Vi beograđani ste sami sebi najveći teret :D

3. Klasičan argument napucanog beograđana. NE SERII BRATE OVO ONO. Gadi mi se vaš naglasak.

LOL

4. Realno najbolji KLABING imamo!

5. KLABING, čuj reč. Anglicizam najgori a kao naše je.

Dođi u NS, na salaš, kad ti sosa spremi sarme da viš kako se jede. jebo klabing :)

6. Dođi ti u Zemun kada je takmičenje u kuvanju riblje čorbe....ne mogu da dočekam. Mada realno meni je Caro baba Sremica i u principu i ja sam Sremac, budi siguran da sam jeo dobro i kvalitetno :)

7. Samo bege ima nadrkane ribe

8. Bege ima i most i konja i ono sto se renovira 10 godina znate ono u centru i splavove ima bege isto i skadarliju i boeme i djuru strugara. Dobro njega je imao al ono kao kapiras me tebreks?

9. A kalemegdan? Kale-brdo a megdan-megdan valjda, tu je bila ona bitka poznata. Bg ima jos i avalski toranj koji je poznat po najboljem produzenom ekspresu i casi vode u svom restoranu.

I bulevar djindjica ima a ko ne zna ko je bio zoran onda ne vredi ni pricati sa njim. Dobro ima i nis bulevar djindjica ali beogradski je prvi dobio ime sro posto, cus nis...

I VANBEOGRADJANI SU UBILI ZORANA BEOGRADJANIN TO NIKAD NEBI MOGO!

10. MRZIM CECU! POLITIKA ME NE ZANIMA! ŽELEO BI DA SE VRATITE U VAŠA SELA!

11. i beograd je po precniku jedan od najvecih gradova na svetu.sve sto je u radijusu od 50 km od beograda je ustvari iz beograda.

Dođi u NS, na salaš, kad ti sosa spremi sarme da viš kako se jede. jebo klabing :)

brate,sose su iz banata ;)

12. Šomijevci objasnili. IKSPLEJN!
    https://www.youtube.com/watch?v=9ZbXgv9Wvck
    (a pai ovog na 3.06 što kaže da nije srbin al voli da se popiša kod savinog hrama hahaha)

13. Bege je leglo kriminala, prostitucije, bluda, nemorala, narkomanije i alkoholizma...i sta tu ima da ne valja?

14. У ПАКЛУ МОЖЕ БИТИ АНЂЕО САМО БУДАЛА

15. Beograd nije u Srbiji, on je Srbija.

16. U Beogradu ne žive samo ljudi, nego i žene!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.