Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pun kurac ludaka.
Aka OK
Znachi ustanovljeno je da ipak (ne)postoji!?
Kad će kraj jebene teme.
Mi kad smo imali takmichenja za konkurs za najgluplji poster imalee smo pobednika obichno.
Bio bee red da ovdi neko pobedi pa da se otwori tema DNK II
Dajte malo kreativnosti a ne tone splachina, podelite loma
Jbt caro ovo je forum, još se nije dogodilo da je neko priznao da je ovaj drugi u pravu
Kurac forum. Ovo je sajt za igranje haksa i agara i neko uvek dobija.
Eno juche je noob (celt) popushio kada me je molio da igramo. Ja kao ajd nema frke matori. Noob ode napravi sobu ja ga ispalim. I, ko je dobio?
ne mora se uvek preeznati, ali nekad se prosto zna ko je pobedio
tema je antologijska, vratila je ljude na sajt više nego uvođenje reakcija i bodovanje postera -zajedno.
U par postova je spomenuta DNK iz naslova, što je isto dobra stvar.
Shta zna majmun shta je dnk
Tema ce se zatvoriti kada svi budu evoluirali
Znaci nikad
Kad smo kod majmuna, stvarno je žalosno koliko diskriminacije na prethodnih 135 stranica prema njima, negiranje i odbacivanje da smo ROĐACI!
Žao mi je i neandertalca koga smo potpuno sjebali i istrebili kao vrstu a bio nam je još bliži rođak, neverovatno simpatičan lik:
http://www.kenniskennis.com/images/site/135.jpg
Brate trulexe i ti verujesh svakom fotoshopu. Nije ni chudo shto si lajkovo onolike postere.
Zashto bi majmun bio rodjak. Mozhda je samo brat!?
Tema jeste antologijska, ali samo zbog STRIC MOMENTA, ostalo možeš manje više da okachish majmunu o rep
to je definitivno. Tema je izrodila stric momenat i to je produhovilo vishe ljudi nego i jedan drugi momenat na ovoj temi. Zahvaljujuchi tome kreirano je 7-8 novih tema gde je uspostavljena stric hijerarhija, da da.
Izabrani su stricmaster, strmedium,stricbeginer i stric noob. Sve veoma vazhne titule.
Ovo shto se tiche same ovde neke rasprave je chista kerova kurina
STRIC TITULE
strisosnivach - ollanik
stricmaster - cara
stricmedium - tibor
stricbegginer - rasni
----------------------------------------------------------------------------------------------------
STRIC HRONOLOGIJA
STRIC - lordovi stricovanja
STRIC 2 - lordovi uzvracaju udarac
STRIC 3 - nubovi ce se jebati
STRIC 4 - tajni sastanak lordova i konsolidacija redova
STRIC 5 - vaskrsnuce rasnog
STRIC 6 - gudachki kvartet (data loss, rasni preimenovan u stricnooba zbog buhtle)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
* STRIC SPECIJAL - 365 dana STRICOVANJA (data loss)
Tema će da se lokuje kad durex shvati da je glup i posere se po Darvinovoj slici.
Glupavo postavljeno pitanje od starta. Riba nema 14 zuba sad ide onaj hnjo hnjo momenat.
HNJO HNJO
pod.C-neshto treche
Odgovor: verovatnocha je da che ribica koja bude imala 16 zuba (kada spontano mutira) nastaviti kvalitetnije i brzhe da se reprodukuje jer che brzhe jeste i pojesti ribe sa 14 zuba i tako postati dominantnija.
drugo pitanje neću ni da odgovaram jer je suludo glupo.
Ovo ne znam, ali definitivno je da postoji urođeni instikt, koji takođe sa određenom rasom sortom kako oćeš evoluira.
Eto, reshio sam sva tri pitanja mozhe lok
SHTA JE OWO OD KAD WISHE NISAM STRIC BEGINER?
Zbog buhtle rasnee jbg. Teebor tako odluchio.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201003/5476/pasomed.jpg
KRUNSKI
D O K A Z
O
K
A
Z
PRE BUHTLE SAM BIO STEEETZ MEDIUM I POLAKO SAM NAPREDOVAO. ONDA SA BUHTLOM SAM POSTAO STRITZ NOOB I ONDA STRIC BEGINER, PA STRIC MEDIUM.