DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. E dureksu mi ovde raspravljamo o postanku čovečanstva a ti ne znaš ko je mravojed.

2. Jedina tačna evolucija!

3. desi caro ocemo igrati haksa?

4. moramo chekati da sobar otwori

5. Valdemar
    GRANJKA!!!

Слепче, лепо ти пише у тексту - амерички научници, не Грањка. Конкретно, мислим да ми у Београду пијемо мокраћу сељачина из Обреновца и Новог Сада, али то и јесу диносауруси од људи.

6. http://cdn.makeagif.com/media/5-28-2015/sg3p1z.gif
    AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Djeste Darvinociiiii AAAA

7. Слепче, лепо ти пише у тексту - амерички научници, не Грањка. Конкретно, мислим да ми у Београду пијемо мокраћу сељачина из Обреновца и Новог Сада, али то и јесу диносауруси од људи.

Шта се трипујеш, Грањка, ја сам само узвикнуо: ГРАЊКА!!! Као, ево га Грањка, најзад. А ти по свом урбаном обичају, спојивом са културом сваког велеграда, делиш увреде не размишљајући, као деда Мраз што поклоне доноси... Ко је твог претка натерао да се с празилуком у аналном отвору досељава у Београд, тај га је осудио да пије моју мокраћу. А сад одох да ти приуштим још један гутљај исте, надам се да ћеш уживати, јер управо сам појео слатку јагоду.

8. Него, еволуција, ја верујем у њу, али тако да је Бог дозвољава и регулише. Кад настане неки зли мутант, то је божја казна за грехе. Грешни смо били, ево шта је настало.
    http://www.muskiportal.com/wp-content/uploads/2013/05/%C5%A1alterski-radnik.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.