Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ko bi reko da je olanik komunjara
Ja imam dokaz za postojanje Boga, a vanzemaljci su samo izmišljotine.
Lool rasni ugasio temu
sto komunjara,matori,logicki razmisljam,a ako cemo da se dajemo imena i to,postoji mnogo za vernike tom logikom,ali necu,postujte vi mene i ja cu vas
ako ima neko argument protiv nek kaze,ove fore ne gotivim nikako
ja sam isao na veronauku i znao napamet oce nas i krstio se, a onda sam napunio 12 godina i postao svestan sebe i sveta oko sebe i odjednom je sve to postalo tako smesno da ne treba voditi dalju raspravu..
mada ne podrzavam ni cigane sto stalno jebu vernike da su glupani, mada da smaraju-smaraju
ukratko objasn haha
samo sto je nlo neidentifikovani leteci objekat, mozemo to zameniti sa boljim terminom
Tvrda priča, vanzemaljci - da smo jedini - suludo je. Da postoji neka naprednija 'civilizacija', kqpiram da bi nas već našli, ili jesu odavno ali kuliraju i stricuju nas povremeno.
Da smo najnapredniji - jadne šanse su pitanju, s obzirom koliko smo bedni u pogledu napretka izvan plqnete.
http://i.imgur.com/7VrK9uL.gif evo poredjenje zemlje sa najvecom zvezdom otkrivenom, a tek ono sto nije otkriveno, mi smo takva karina, ne da nismo sami nego...
a ima i ono kada bi neko sa dovoljno jakim teleskopom gledao iz galaksije M100 na zemlju . to je 65 miliona svetlosnih godina udaljenosti, video bi fazon dinosauruse
mnogo smo mi mali, kurcina
ma kiturina bre... pa ti sutra ratuj zbugarima za lebensraum
AHAHAHAHAHAHAAHAH
A i unutar planete. U pičku smislili smo tač skrin ekran i 2gb rama pre tri godine jaka muda
toliko smo bedni da nismo otisli dalje od meseca...meseca jebenog
јел постојала тема ''триповање сфемира'' или ја трипуем?
2box,pa tacno je,brate
svetlosti treba toliko da predje toliki udaljenost zato gledas u proslost...ni sad ne vidis sadasnjost nego izracunaj koliko brzini svetlosti treba da dodje od monitora do tvog oka,nekoliko milimilisekundi fazon
A čak ni to nismo uspeli jer je sve snimano u studiju u Nevadi lololo
taj rad. Sunce se mozda vec ugasilo mi smao vidimo zrake koji su krenuli ka nama odavno
Lajka se okreće u grobu.