DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. brate razmisljam da stavim ovaj ollanikov tekst pored avatara, kolko je dobar

2. али ИДЕМО ДАЉЕ после пет димензија, није шала...

3. II Ollanikova teroija je neshto

teorija hologramskog univerzuma...tacka u kojoj se raskrstava s ovom prvom teorijom je vec na pocetku...sve postoji unutar mozga...realnost van mozga ne postoji...sve je samo iluzija...sve sto se vidi i oseti,cuje,pomirishe...to je to,necu dalje o tome pisati,suvisho je,iako je zanimljivo,al vec me boli ruka...
    tacka u kojoj se ponovo spaja sa prvom teorijom i ima istu kljucnu poentu je to da ipak nesto postoji,mozak,ali mozak je taj koji je beskonacan i koji ipak stvara u sebi i sve ono sto se nalazi u prvoj teoriji

Chinjenica je da smo mi antene, mashine sa unutrshnjim mehanizmom za deshiforvanje impulsa iz spoljashnosti koje stvarnost poimaju na sopstveni nachin, pree chemu je definitivno da ne postojih ista stvarnost nego nachin interpretacije.

Chinjenica u tom smislu je da je i wreme izmishljena kategorija.

Chinjenica je da je nash domen uzhasno minimalan, i da se 99,99% nasheg zhivota, razmisljanja, prichanja, ponashanja zasniva iskljuchivo na reprodukciji vech vidjenog. Nashe nije skoro nishta. Zato treba forsirati kreativnost, poistovetiti se sa Bogom.
    Teebor je napravio autentichne avatare, ja sam spamovao sajt kao niko ikad shto che, rasnee je odvalio po streepu....a dushan !@@! je obichan sobar.

4. a celt je ostavio trag kao noob

5. Мислим да је Расни после свега овога ућутао.

6. Zablokirao mem generator. Preopteretio ga je ili ima neku trial verziju koja dozvoljama maksimum 100 na dan.

7. Nije, pokušava olanika da pročita. A onda će da napiše: ma jedite govna ateisti, ako Isus nije postojao, kako je onda vaskrsnuo?

А
    Т
    Е
    И
    С
    Т
    И

К
    Р А С Н И П А М Е Т А N
    Е
    Т
    Е
    Н
    И

8. Stigao do šeste dimenzije i dobio epi napad

9. Gledaj dušebrižnika.
    RASNI IMA ŽIVOT I VAN NETA ZA RAZLIKU OD VAS.

10. RASNI IMA ŽIVOT I VAN NETA ZA RAZLIKU OD VAS.

Koji, u nekoj hardkor pravoslavnoj sekti? Hrišćanska grupa za zezanciju... Priznaj da štuješ raščinjenog i ekskomuniciranog vladiku Artemija?

11. LOL ja sam vama srušio teoriju hioitezom o dužini kurca. Obesmislio sam vam verovanja i sada se kivni.

12. Zajebavam se. Gledao sam seriju.

13. ja sam vama srušio teoriju hioitezom o dužini kurca.

Izvini, ali Granjka je prvi pokrenuo tu hipotezu, vrati se na početak teme. Mada sviđa mi se što si počeo da koristiš reč hipoteza.

14. O dužini kurca? Pa to sam ja prvi spomenuo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.