Granjka je 100% trol običan. Ponosan je što nije izdvojio par sati da pogleda sve što sam okačio jer je kao glupo, a ima vremena da se danima raspravlja po forumu. Šuuuur.
koliki je Granjka trol i ''lažnjak'' najbolje se može videti pregledom groblja defki dotičnog, metodom unazad, tj. od prvih uradaka pre dve godine pa naovamo: http://vukajlija.com/groblje/definicije/247994/autor?strana=6 Sve sami hitovi oko jedne te iste tematike, fabule radnje i par ponavljajućih lajt motiva - fašisti, glupi ateisti, evropske integracije, komunjare, NATO, Tadić, Čeda, Dinkić ... (NATO mu je omiljen).
Treba biti prilično istrajan pa napisati 120 definicija u tom maniru, hiljadu postova na forumu i komentara i onda jednog dana samo reći - e zezao sam se, trolovao sam vas hehe, al ste se primili ne mogu da verujem.
Granjka sad sedi na plaži, negde na Bahamima. I smeje se našim komentarima iz offa.
Samo zato što nas je brutalno istrollowao mogao je da see preeushti takaw odmor.
nije granjka dupli. za njega sam odavno sumnjao da je trol, ali i kao trol, konstantno je na granici realnosti, da se upitas... cak i u momentima kad sam skoro siguran da troluje, zanimljivo mi da se prepirem, posto ne odustaje, nego se prepire.
onomad sam mu otvorio temu "pitajte granjku", u nadi da ce nesto da promeni ili nekako da se izlane, ali jok.
jedan od trolova za koje ti je drago da budes istrolovan i da se posvadjas sa njim.
sve u svemu, veliki sam postovalac njegovog rada iako mislim da je totalni debil (to otprilike sumira ovo gore).
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Blamerčina.
A mene je bukvalno moooolio da mu napravim avatar.
Ja ga poslao kod Vacija, a on kaže meni aj ne seri kad ti je to dupli nalog!?!?!?!?
eestreepovao da mi eBor dupply
Dureksa neshto baca mnogo u zadnje vereme.
Hörmöny
lajavac musavi oleshicu ga od batina ako ga ikada vidim
glimbawac
Naljutice se pa ce opet snimiti tutorijal o evoluciji.
Granjka je 100% trol običan. Ponosan je što nije izdvojio par sati da pogleda sve što sam okačio jer je kao glupo, a ima vremena da se danima raspravlja po forumu. Šuuuur.
koliki je Granjka trol i ''lažnjak'' najbolje se može videti pregledom groblja defki dotičnog, metodom unazad, tj. od prvih uradaka pre dve godine pa naovamo: http://vukajlija.com/groblje/definicije/247994/autor?strana=6
Sve sami hitovi oko jedne te iste tematike, fabule radnje i par ponavljajućih lajt motiva - fašisti, glupi ateisti, evropske integracije, komunjare, NATO, Tadić, Čeda, Dinkić ... (NATO mu je omiljen).
Treba biti prilično istrajan pa napisati 120 definicija u tom maniru, hiljadu postova na forumu i komentara i onda jednog dana samo reći - e zezao sam se, trolovao sam vas hehe, al ste se primili ne mogu da verujem.
Aj ne preteruj, Granjka je super lik.
To što ste glupi pa vas je istrolovao (delimično i mene) je vaš problem.
Sad posle svega ste u neverice pa tražite dlaku u jajetu, a dobro znate da u jajetu ne postoji dlaka. Samo na jajetu lolo
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130120130349/clubpenguin/images/6/6e/Super-troll.gif
Granjka i njegov rachunar
http://i.imgur.com/nZVLY85.png
Kad bi morao da se kladim čiji je dupli granjka stavio bi sve pare na fendera i vlastinarba mada verovatno nije dupli
pa zna se ko je granjka
http://vukajlija.com/recnik/autori/34565
i bojim se da nije trol
e moj sizife, skotrljao ti se kamen a nisi stigao da podmetneš granjku kao polugu. Pravda i odban za Sizifa! Razlog banane je totalno lejm.
EDIT:
jašta,meni je Granjčita jedan od omiljenih članova i sajber glava. Stavio sam ovaj avatar njemu u čast, znam da mu se dopada.
Granjka sad sedi na plaži, negde na Bahamima. I smeje se našim komentarima iz offa.
Samo zato što nas je brutalno istrollowao mogao je da see preeushti takaw odmor.
Granjka sad sedi u kancelariji i raspravlja se sa nekim Radašinom oko pečata na rešenju o njivi.
Granjka sad liže palac svom šefiću, kako ne bee pazario otkaz kad već ima toliko nagomilanih rata za kredit.
Čini mi se da ovde nije najgora stvar otkaz, nego i nemogućnost plaćanja stvari koje nisu kupljene od vlastitog novca.
Granjka, crno ti se piše
Granjka je onaj lik što prodaje jugonostalgičarske suvenire kod autobuske stanice.
Misliš na autoputu kod naplatne rampe Bg-Ns. Sa desne strane kad ideš iz Bg.
Ne verujem da je to on. Bio bee prewishe prowidan troll
nije granjka dupli. za njega sam odavno sumnjao da je trol, ali i kao trol, konstantno je na granici realnosti, da se upitas... cak i u momentima kad sam skoro siguran da troluje, zanimljivo mi da se prepirem, posto ne odustaje, nego se prepire.
onomad sam mu otvorio temu "pitajte granjku", u nadi da ce nesto da promeni ili nekako da se izlane, ali jok.
jedan od trolova za koje ti je drago da budes istrolovan i da se posvadjas sa njim.
sve u svemu, veliki sam postovalac njegovog rada iako mislim da je totalni debil (to otprilike sumira ovo gore).