MOĆNI RENDŽER MODERATOR

1. Mickey Savage
    P.S. Deluješ povređeniji ovog temom nego što bi trebalo... brate. :*

Ti si to tako procenio na temi koju sam lično otvorio, očigledno zbog prozivki, zato što na poneku prozivku i odgovorim? Pa bravo :)

Ne računam na onu glupost sa daunovcima, jer to ne razumem, nisam dorastao tom humoru.

Nemoj da potvrđuješ onu staru "daj nekom vlast da vidiš kakav je". Vlast bi trebala da trpi kritike, a mi ovde imamo slobodu i da se prozovemo ponekad, a i vi da uzvratite, i banujete kad procenite da treba. Ako ćemo biti dobri samo kad se hahahujemo, onda ne trebamo ni biti dobri.

Glavni, kapiraš da si ovo napisao na i dalje OTKLJUČANOJ temi za prozivke. I koja je tačno tvoja kritika, ako napišeš da smo daunovci? Ili samo na mene misliš, nebitno... I ko je uopšte banovan zbog toga? Mislim, pomozi mi, da znam na šta se žališ. Jebote, pa sinoćnom reakcijom sa onim zaključavanjem teme o revoluciji svesno i zakuvam stvari da bi bilo dinamično i zabavno prepucavanje, dam temu i koja će biti konstantno otključana, a ti sad pišeš "daj nekom vlast da vidiš kakav je", samo zato što sam napisao da je besmisleno pominjati daunovce. Nijednu duhovitu prozivku nisam video, (osim Provironove pre dve strane, mada je i ona lična, a ne odnosi se na moderatore generalno). Koja ti tačno moja reakcija ne odgovara? Pomeneš li opet daunovce, onda ću preispitati sebe zašto sam te i ranije poštovao.

2. Agilni, na stranu što mislim da nisi smrad i som, ali potegao si najgoru i najperfidniju uvredu konstatujući da obitavam na sajtu zbog soma DINARA koje sam i bio zaboravio dok ih pre koji mesec nisi pomenuo. Dakle, ja se jebem na sajtu i blejim zbog hiljadu dinara! HVALA!

3. Jebote, preozbiljno shvataš moje postove upućene tebi. Kakvih hiljadu dinara, zajebavam se :)

Mada si ih prvi pomenuo, ne teraj me da kopam po VOS temi, zato te i sprdam.

4. Ponašate se kao da imate osam i po godina i svađate se čiji je ćale jači. Alo ! Da li ste normalni bre ?

5. Da banujemo Thilma i rešimo stvar.

Realno.

6. Pa i ovi koji su povukli daunovce kapiram da nisu mislili ozbiljno. Nikome nisam rekao da je daunovac, a vi ste ispizdeli i našli se uvređenim kad je neko, očigledno u zajebanciji, to napisao. Kurva koja se jeba za soma i daunovac nisu daleko.

7. ako se necete tuci, nemojte se ni svadjati

8. Kapiram da nisu mislili ozbiljno, naravno, a opet kažem da niko i nije shvatio ozbiljno, već je preglupo. Više preozbiljnog shvatanja vidim sa druge strane. Niko nije ni banovan sinoć, pa mi je još nejasnije zašto se kuka.

9. Napiši još jednom da smo preozbiljno shvatili Proviron. Kreativna je fora.

10. Kajtezz, kapiram da je ovo mali intermeco zgodan da tražiš odabranu, lolo

11. UDARI DIREKTOM LIKA
    http://i.imgur.com/wvsSzZd.gif
    IZBIJE MU VAZDUH

(da ne bude da sam toliko opsednut prangijom)

12. E saci ga sjebo Kaunte

13. jedini koji kukate i placete ste vi za svaku uvredicu i zajebanciju,ne znate ni da raspravljate argumentovano,zakljucajte sve teme osim zenski kutak za sporedicni trenutak da prilagodite forum koji ste zamislili

14. Glavni, kapiraš da si ovo napisao na i dalje OTKLJUČANOJ temi za prozivke. I koja je tačno tvoja kritika, ako napišeš da smo daunovci? Ili samo na mene misliš, nebitno... I ko je uopšte banovan zbog toga? Mislim, pomozi mi, da znam na šta se žališ. Jebote, pa sinoćnom reakcijom sa onim zaključavanjem teme o revoluciji svesno i zakuvam stvari da bi bilo dinamično i zabavno prepucavanje, dam temu i koja će biti konstantno otključana, a ti sad pišeš "daj nekom vlast da vidiš kakav je", samo zato što sam napisao da je besmisleno pominjati daunovce. Nijednu duhovitu prozivku nisam video, (osim Provironove pre dve strane, mada je i ona lična, a ne odnosi se na moderatore generalno). Koja ti tačno moja reakcija ne odgovara? Pomeneš li opet daunovce, onda ću preispitati sebe zašto sam te i ranije poštovao.

Niti kritikujem, niti se žalim. Ipak, konstatujem da je bezveze da neko na ovakvoj vukajliji, posle kamare ukidanja banova, priča o granicama ukusa. Štaviše, mislim da sam te isprva dobro i razumeo vezano za to podgrevanje atmosfere da se malo zajebavamo. Jebiga, ali vređate se ko da vam so na ranu sipam, a mogli ste lepo da do kraja kulirate. Pitao sam se kad ćete reagovati, i dokazao da je bilo dovoljno triput da pomenem, bez obzira koliko retardirana fora bila. Šta sad bi ja trebao da se gnušam što mi je džoni reko da sam pajdoman lololo. De ba..

15. Jebote, neko kada bi čitao sa strane pomislio bi da to pišeš stvarno je istina.

16. Hahaha, dobro je Prove, smešno je, napisah i gore, ali sam (da te usmerim) uvodnim postom mislio da se držite moderatora genralno (pa i mene lično), kao i pogrešnih postupaka u smislu moderisanja. Ismevajte to što radimo, kad već mislite da ne valja.

Za direktne prozivke otvori posebnu temu, ako imaš inspiracije, meni neće smetati, jer ovo gore nema veze sa razlogom "revolucije".

17. Sad ti pričaš za direktne prozivke! Daj, bog te jebo?!

18. I nisam ti rekao glavni da si pajdoman. I niko se ne vređa. Zašto izmišljate to Proviron i ti?

Poenta je u tome da pričate o nekoj kreativnosti, a sve što umete je da bacate neke glupe fore. Ništa smešno i kreativno od vas nisam video odavno. Dobro od Glavnog i jesam po defkama.

19. Je l' to ako ponavljaš nekome non-stop da se uvredio počinje da bude neka intenet pobeda?

20. Jebote, neko kada bi čitao sa strane pomislio bi da to pišeš stvarno je istina.

Okreni monitor pa vidi kako izgleda sa strane lol

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.