Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Au šuknuo ti ga sad realno
Što, jel zaljubljen nesrećno u nekog moda?
Volim i ja njega, sve kul.
Pustite olanika da objasnjava ovdje
Pa dobro bre majku mu staru, jel tolko boli daunovac?
Ako ne sme daunovac, jel može onda parkinsonovac? ili neki drugi čika (bolja lololo)..
Nie tanka revolucija, samo što još nie bila opšta mobilizacija.
Pitao sam Smareta da mi omogući da promenim nadimak odabirajuči mi postere. Šta je tu problem, Agilni? Čovek izašao u susret, sve kul. Više me ne voliš, reklo bi se?
Nije mi jasno zašto si stekao utisak da to nekoga boli pa toliko forsiraš?
Da je retardirano, jeste, ali niko se nije uvredio.
EDIT: Ako je to vrhunac kreativnosti o kom govorite, onda sigurno postoji masa pravih daunovaca koji su makar duplo kreativniji od vas.
A i odavno sam sa Smaretom ugovorio rename, samo smo se dogovorili da bude kad ne bude mnogo ljudi, da ne transparentnost, jelte.
Daleko od toga da boli, ali boli činjenica kako si se srozao. Jbg.
Ne volim te, jer samo hoćeš nazad pare koje si mi dao, očekujući da ćeš tako kupiti moju ljubav! Zato si se i vratio iz trajnog bana koji si sam tražio. Tri puta! :(
Stvarno bre glavni, nekada si bio glavni u pravom smislu te reči. Sad si kao ono kul lik iz kraja kada postane pajdoman.
E, Agilni, ispadaš đubar. Som ne može zameniti toplotu koja ovde obasjava nas članove. Mnogo si zao.
paninaro,necu ovde,trula tema,nije dostojna mog objasnjavanja
Ovako nisi odgovorio dok si me ubeđivao da te banujem, a ja nisam hteo. Sve je moglo biti drugačije :(
Bio sam idealista, sad sam pragmatičniji.
P.S. Deluješ povređeniji ovog temom nego što bi trebalo... brate. :*
imate te vase banode i lockove kao antibiotike, ali virusi mutiraju...ako ima mnogo smrti ubrzava se proces prirodne selekcije, doce do mutacije i generacije koja ce biti imuna na antibiotike...razmislite o tome...
Pa možda ako se pojave neki virusi koji nisu narikače.
Da je retardirano, jeste, ali niko se nije uvredio.
EDIT: Ako je to vrhunac kreativnosti o kom govorite, onda sigurno postoji masa pravih daunovaca koji su makar duplo kreativniji od vas.
Očekivano, sindrom moderatorskog skorojevićizma nije ni tebe zaobišao. Ovaj edit mnogo više liči na pravog Džonija, al' dobro preživećemo.
I ovo baš liči na tebe. Ti si meni uvek kul ovako, a mišljenje o tebi ću steći, i to samo delimično, kad te lično upoznam. Bio sam na par okupljanja, i iznenađivao sam se, i pozitivno i negativno.
Nemoj da potvrđuješ onu staru "daj nekom vlast da vidiš kakav je". Vlast bi trebala da trpi kritike, a mi ovde imamo slobodu i da se prozovemo ponekad, a i vi da uzvratite, i banujete kad procenite da treba. Ako ćemo biti dobri samo kad se hahahujemo, onda ne trebamo ni biti dobri.
modovi su obicni kompleksasi i mi tu nista ne mozemo,nazalost
http://www.youtube.com/watch?v=NrEfMI6uSJc