Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Cuti ucinice nesto
ja radim to hahahhhahaha setih se onoga tvoja majka drka svinjama da tvoja majka radi to
Bas prejako fejluje fender kocim se od blama iskreno
Рече Маестро који се усрао кад су га тражили Вукајлијшаи да га бију јер је вређао покојну жену Неше Дебелог. Ајде, самобануј се.
Деки... Брате... Си добро?
A ne serite dobar je Fender i duhovit prije svega. A i kako ga ne smatrati duhovitim kad mu ispod profilne slike stoji:
Мислим, на овоме свету... што би' нагласио... да пропаганда... што већина кажу д' овоме... није истина.
A ne trebaju ti velika slova samo izbrisi i razmak xd fender burazer se vrati posle 20min pa edituje postove da neko ne pomisli da je nepismen haha
-Stani Neo nemoj da izlaziš napolje.
-Zašto?
-Da li si ćorav majke ti ga, zar ne vidiš da kiša napolje pada.
- Sestru mu u pičku
Gde si mali crnjo cuknem te u glavu
Bezi bre majke ti ga nisam ja kriv sto mi cale crnac
Па оно за сајт где је годинама врх хумора био Владе Лимар, Џела кува сперму и Костић је украо кулен, ја заиста јесам недуховит, јбг...
Pa sto ne kazes da si avangarda haha majmune jedina dva posta na koja su se svi smejali su bili za coin grkljan i kako su vam devojke kurve a ni za jedan nisi mislio da ce se neko smejati
Ја се бар не смејем на сопствене постове и вичем како сам маг хумора волино!
Ahaahah e ova poslednja psetova prozivka sad je dobra bila
Fender je prešao igricu onog pretnjom Coikg, u kojoj je svaki zarez bio na svom mestu. Nešto kao kad bi Ivana Klajna ispizdeo uvredama na račun židovskog porekla:
Slušaj, bre, ti, Coa, kad te nađem, razbiću ti tu pičku! Je l' ti jasno, bre, majmune?!
Gde je ta pretnja bila, da li se neko seća?
За Радио Мораву
Pa kad sam rekao da sam mag humora? Da nisam obrisao post ko ti onaj za gazenje mrtvih grobara?
volino kad se napise izgleda slicno kao violino
Kako da li se neko seća sećam se ja jebote de da zaboravim
Samo se ne sećam zašto sam i koliko jebao fendera pa je pukao do te mere da mi grkljan čupa
Hodas li sam nocu coa
Daj link ili print, to je antologijski post :D
https://vukajlija.com/forum/teme/30739-kk-crvena-zvezda?strana=558#post_2667610
Haha da evo odakle je poteklo sad vidim i razlog