Prijava

Да поновим део претходног поста који сам едитовао.
Пратим, бре, Звезду 23 године, ово је више неподношљиво. Џајићеве ћерке се бахате по Београду, Џајић је милионе стекао не као играч него као директор и председник Звезде, Човићев син изиграва Дерика Роуза, Тончев и Кокеза не зна се шта немају, а нису способни да обезбеде 2-3 милиона за појачања и још 2-3 милиона за плате. Онај Шиптар Толе им се кези у лице, 'оће човек да буде доживотни председник ФСС-а, још и Михајловића зове назад. Па докле, бре, више?!

Блокирали ме на Спорталу, блокирали ме на званичном сајту, морам да размишљам као управа или плаћеник Шавија. Је л' треба да навлачим фантомку, да опашем ножеве, да купим бејзболку, да направим неко срање (што би неки рекли: иступ неодговорног појединца), да би неко коначно реаговао, да би видео огорченост правих Звездаша? Па јебу нас у здрав мозак годинама, а ми бисмо требали то и даље да трпимо. Немају план, немају идеју, ништа. Причају једно, па друго, а откад је почео прелазни не причају ништа.

Па није Вучић аболирао Џајића да би он 'ладио муда на Маракани, него да би измислио паре и титуле.

Jebace vas TOLE (da Tole. Ni Trajkovic, ni Skuletic, ni Lazovic, ni Volkov, ni Sasa Ilic, ni Vulicevic, ni Zivkovic, ni Obradovic nego TOLE buahahha), dokle god vam je TOLE krivac za to sto igrace placate par stotina soma evra, a posle 6 meseci odlaze za dzabe, za to sto vam na probe dolaze deca politicara (jbg, mora Vucko da ucini nesto svojim partijskim drugarima)...
Tek onda kad budete skapirali da nijedna titula od ovih poslednjih 6 nije oteta, nego da niste ni mogli da je imate zbog vasih sopstvenih debilizama i lopova, tad cete mozda i uzeti neku titulu... Ja se nadam da necete skoro ukapirati
I da, slobodno okacite Djurine slike iznad kreveta, slavite ga kao krsnu slavu posto je on jedini razlog zbog koga u derbijima nije jedno 5,6,7:1 za Partizan, i sto vam uopste dopustamo (sportski, mislim na rezultate) da uopste pomenete rec titula i Zvezda u istoj recenici.

Istina, naročito ovo za ikonu mnogo lepo rečeno lololo. Jedino se ne slažem za Čovića u košarci, ali to je nebitno za ovu temu.
Da nije Đure i/ili koga god još već, Partizan bi bio na nivou Anderlehta, Steaue ili Bazela.
Ne znam da li je to dobro ili lose, za srpski fudbal je loše, za Zvezdu je ničim zasluženi blagoslov.

Је л' треба да навлачим фантомку, да опашем ножеве, да купим бејзболку, да направим неко срање (што би неки рекли: иступ неодговорног појединца), да би неко коначно реаговао, да би видео огорченост правих Звездаша?

Треба.

I da, slobodno okacite Djurine slike iznad kreveta, slavite ga kao krsnu slavu posto je on jedini razlog zbog koga u derbijima nije jedno 5,6,7:1 za Partizan, i sto vam uopste dopustamo (sportski, mislim na rezultate) da uopste pomenete rec titula i Zvezda u istoj recenici.

Ти стварно верујеш да сте могли икад од 2007. године да нас добијете тим резултатима? И после ја лупам глупости...

Pa nismo mogli,al samo zato jer je Djura dovodio kojekakve retarde za dzabe, a prodavao sve sto valja skoro za dzabe.

Колико се срања напише на овим темама око Партизана и Звезде овде то није реално. Више срања и глупости прочитам овде него у коментарима на Моцарту, Спорталу...

Pičke jedne turske, vraćajte nam Predsednika!

Не, ја стварно не пазим шта пишем, пукнем због неких ствари, па у афекту и излупетам, а не иде да бришем.
Ништа не може да ме избаци из такта него кад ти неко нешто обећава једно па се после прави блесав и онако са великом дозом цинизма објашњава како није то тако било обећано. Или кад једноставно апатично посматра све око себе, без идеје, жеље и воље да нешто промени на боље.

Човић лупета, прича нешто неповезано, дрско избегава одговоре на конкретна питања, још му смета мишљење навијача. Па Звезда је великан и због навијача! Научи то, Човићу, стоко! Не занима ме кога управа доводи, нека је тај и Шиптар, и ванземаљац, ако тај доноси победе и трофеје Звезди, ја ћу бити задовољан, али имам право да се буним ако неко у Звезди ради лоше или не ради ништа.

Џајић или ћути, или прича неке приче као да је потпуно сенилан, човек је стао негде на почетку осамдесетих.

Време пролази, нико ништа не ради, чисто јебање у здрав мозак.

Ја сам често и здравље упорпаштавао због Звезде, и на -10 ишао на Маракану, знам колико је Звезда била моћна док већина овде још није била планирана или је још била у пеленама. Није у питању толико фрустрација, бес, огорченост због доминације Партизана, колико због људи који раде у Звезди, а уништавају је што лошим потезима, што својом безидејношћу.

Hoću i ja nešto da izjavim, za dnevnik...
JEBEM TI SVE RETARDIRANO I DAN KAD SI DOŠAO NA TEMU, GOVEDO JEDNO PODOLSKO, ZBOG TAKVIH ME JE I SRAMOTA ŠTO NAVIJAM ZA MRTVU ZVEZDANU JEBALA VAS U USTA SVE REDOM. Eto.
Svakog dana me sve više boli što je ovaj internet dat svakom na korišćenje, bez izuzetka.

Trenutno se osećam kao da gledam neku špansku komedijicu, u kojoj Sančo, inače čuvar magaraca po vokaciji, proziva Zidana govoreći da mu nije mesto na klupi Reala. Ono, bude te malo sramota, a bude ti i malo smešno jebiga jer od idiota i očekuješ neku baljezgariju.

Јебем ли ти семе покварено, сељачко! Наћи ћу те, стоко, у Крагујевцу, јебаћу ти све по списку, разбићу ти главу, мајмуне један ретардирани. Наћи ћу те преко ИП адресе, гркљан ћу да ти извадим.

АХАХАХАХАХХААХХАХАХАХХАА СУНЦЕ ТИ ЈЕБЕМ АХХААХХАХАХАХА

Дебели, одјеби и ти!
Џукела режи на мене већ месецима, мораћу стварно да га пропустим кроз шаке или да му ребра пребројим.

1.13 квота да ће Радмило да му разбије бас. Улажем 2500.

Fendere, ali imaš pristup IP adresama, zanima me nekoliko njih...

Fender se prohuliganisao.

:)

fenderu, oces da ti dam radmilovu ip adresu?

fendere štos konj?