Prijava

Za sve svšavaoce na njen lik i delo. Klasična tužna lepa devojka. Ne znam da li me više loži to što je prepička, totalno moj tip devojke kakvu sam oduvek zamišljao ili to što je depresivna, sjebana, sklona kurvanju, alkoholu, lekovima, drogama (ne znam sa sigurnošću ali definitivno odaje takav utisak). Drugi utisak je da će pre dati pičke nekom liku sličnom njoj, lucidnom umetniku, narkomanu ili će dati nekom gangsteru, jer jebiga, takve su te sjebane pičke. Sa muzičke strane opet ojebala, magično melanholična, nema lepše pesme od Video Games. Zbog svega ovoga, za mene žensko br. 1 na svetu.

Idi kuvaj viršle. Mutaviji začetak teme nisam skoro pročitao

правите тему за Бађија

imam na fejsu nekog druga što svršava na nju, profilna slika, citati stihova i statusi posvećeni ovoj ženi...zajebavam ga uživo za to, al mi zarad održavanja dobrih odnosa s njim bezveze da mu svaki put kad se prosere nešto skrešem u komentaru...

tako da si se ti odlično naštimao sad:
PIŠAM SE USTA I TEBI I TOJ ISTRIPOVANOJ PROFUKNJAČI !!!

Ona je inace prvo pocela karijeru pod svojim pravim imenom i pevala nesto uz gitaru. Nije islo nikako, nije ju niko jebo ni 2%. Izjadala se tati, koji je milioner, pa je on utreskao ogromne novce na novi stajling, tekstopisce i marketing.
Tako da je to ''tuzna lepa devojka'' verovatno samo deo marketinga.

Bio bih slobodan da parafraziram lucidne reči jednog mog komšije, koji je uposlenik u lokalnoj drvnoj industriji, ali nadasve pametan i pragmatičan čovek - TREBA TO JEBAT.

Ona nije čru k'o Ejmi Vajnhaus. EJMI JE ZA NJU IZMISLILA DROGIRANJE!

OD URBANIH PEVALJKI JA SE LOŽIM SAMO NA SAJSI
https://www.youtube.com/watch?v=GGhZVb79K8A
ANTIFA <3

Da li se ti zezaš?

Ja sam samo 1 izdrko na njen pornic kada je bila mladja.

не могу да верујем да још увек нисте заборавили сајси.
иначе, много ми је ова лана проваљена, све је већ виђено, па и њен измучен глас.

Sa muzičke strane opet ojebala, magično melanholična, nema lepše pesme od Video Games.

ух

SAJSI SE NE ZABORAVLJA