Truće radnja se ponovo vratila u Kraljevu Luku, u prestonicu, molim te da obratiš pažnju kako ćeš da realizuješ ovu epizodu! Dosta je novih likova i opet ima gomile obrta.
EDIT: I da pohvalim Fendera što se nije dugo čekalo na novi scenario, samo tako nastavi matori!
Опааа! Трућ и Туцани су црвени! Није ми јасно како то да им смета само Вучић, а не Дачић и компанија?
Brate nemoj se uvredis ali promeni nik u fender stratotransfer.
Meščini da to monasi udaraju po domaćem apsintu.
Eto hvališ čoveka a on te vređa, Srbija jbg.
Што да мењам надимак, Милоше? Па јеб'о вас Вучић, к'о да је он једини одговоран за ово. Он ће сам да плати своје политичко курвање, али зар нико не види одговорност и црвених, и жутих, и зелених (некадашњих жутих), и тамно плавих, и светло плавих?
У праву је Миксмакс, чим неко нападне неког другог осим Вучића, одмах је СНС бот. Па ја да сам СНС бот, сад бих писао по Фејсу хвалоспеве на рачун Вучића, па не радим то.
Свако нормалан види да нико од наших политичара није дорастао задатку и да непрестано плаћамо грешке свих власти од 1990. па од данас. И опет нас некако одржава ова солидарност обичног народа, политичари опет неће стићи на наплату својих греха него ће још да зарађују на сиротињи. И ови на власти, и ови у опозицији. Видиш их како су сложни кад им неко дирне посланичке плате. Сви до једног, без обзира на страначку припадност, не дају ни динар, к'о да им је то дедовина, к'о да су посланички мандат добили у наслеђе.
Izvini a ko je debelog prakca, malog Slobu, opet vratio na vlast iako nije morao?! Zašto su crveni opet na vlasti je kriv isključivo i samo Vučić, niko drugi. Zašto SPS još uvek postoji kriv je isključivo i samo Tadić.
Да, да. Тадић је васкрсао СПС, а Вучић га одржава у животу. Зато и јесам љут на Вучића, јер нисам гласао за СНС да би он опет правио владу са Дачићем. А Тадић сад саветује шта треба да се ради. После битке сви генерали. Одвратно је гледати наше политичаре који су утркивали у кампањи да се што више појављују на ТВ-у, да несрећу народа користе за своју промоцију или уопште не реагују на тренутну ситуацију. Једни бесомучно нападају Вучића, а заборављају сопствене брљотине. Други који су били раније много гласни, сада ћуте као да их је баш брига за народ. Трећи покушавају уз Вучића да скупе јефтине политичке поене.
Вучић има месец дана да се разрачуна са људима у полицији, у медијима, у локалним властима који своје мућке крију иза имена Ивице Дачића. Исто важи и за неспособњаковиће и ситне шићарџије из редова СНС-а од врха од вођа на локалу који се крију иза Вучићевог имена. Има месец дана да коначно реши шта ће са тајкунима, има месец дана да испита поштење Ђиласа, Шутановца, Динкића... Не уради ли то, плус ако санирање поплава не крене за њега планираним током, имаћемо крваво лето и јесен. Народ после ове несреће ће тражити крв, ако им то не да у виду хапшења и ликвидације корумпираних политичара, државних службеника и великих криминалаца, биће џумбуса. Нпр. ако се извуку Чучковић, Бајатовић, Мишковић... очекујем немире. Надам се да народ није ваљда толико убијен у мозак да више ћути. А Вучић не слуша ли глас народа, него тајкуна и странаца свих страна света, проћиће као Милошевић и Тадић.
https://www.facebook.com/didi.land.3/posts/615402328567774
Ово треба шеровати.
Narednih dana ocekujem mooooore ovakvih vesti
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/467971/NEVEROVATNO-Asovom-namerno-probio-nasip-reka-se-izlila
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/467929/Gradonacelnik-upozorava-Na-pijacama-Beograda-preprodaja-humanitarne-pomoci
Svrhu istih smo vec ovde utvrdili.
Da smo u pravu, videcete da li ce ikoga naci narednih dana.
Apsolutno si u pravu osim u delu "krvave jeseni". Što se mene tiče imaću mišljenje o Vučiću kao Velikom Vođi već za dve nedelje.
Nezadovoljstvo će biti dampingovano željom većine da se pomogne zemlji i kešom koji će pristizati.
Tek kad se umore akcjaši i proćerdaju donacije i popizde oni koji budu radili na dođem_ti - izbiće sranje.
Ako nam još budu prolongirali otplate prethodnih kredita na više godina, nema ništa od pobune. Mogao bi da ostane sve dok ne oprave zemlju.
Tek onda će da ga smene i vrate DS ili nekog pametnijeg.
Hahahahahahahaha
Toliko je bilo očigledno da je i on znao da će doći do polava, ali sveti Vučko zaštitnik polavljenih i zavejanih nije.
Naravno muss.Ašovi znaju da naprave i eksploziju ako dovoljno jako udaraš sa njima po nasipima
https://www.youtube.com/watch?v=8O7uZme4gHc
ali komentari
Sve to je istina.zeleno-zuckasto svetlo se videlo cak ovde u Australiji 8 sati pre nego u manastiru.. HAHAHAHAH
http://www.youtube.com/watch?v=EfEe155jhhc&feature=share
Razmisljao sam da li da okacim ili ne. Posto je ovde postao sveopsti rat i optuzivanje, ko je koje boje. Al kad su bili Zivkovici, Lazanjski i ostali...moze i ovaj.
Nije rekao nista netacno.
Naslov samog klipa je izvucen iz konteksta. Gledao je koliko je mogao da odgovara iskljucivo o onome za sta je bio zaduzen.
Као јебени Курир да читам, поздрави тог ко те је послао преко говњиве мотке.
Apsolutno si u pravu osim u delu "krvave jeseni". Što se mene tiče imaću mišljenje o Vučiću kao Velikom Vođi već za dve nedelje.
Nezadovoljstvo će biti dampingovano željom većine da se pomogne zemlji i kešom koji će pristizati.
Tek kad se umore akcjaši i proćerdaju donacije i popizde oni koji budu radili na dođem_ti - izbiće sranje.
Ako nam još budu prolongirali otplate prethodnih kredita na više godina, nema ništa od pobune. Mogao bi da ostane sve dok ne oprave zemlju.
Tek onda će da ga smene i vrate DS ili nekog pametnijeg.
БИЋЕ ПОБУНЕ, ПРЕНЕСИ ТО ПИЧКОУСТОМ, ЏАБЕ ТЕ ЈЕ СЛАО БОТИНО!
Ово треба шеровати.
To ne treba šerovati, to treba naći talentovanu glumicu da pročita i snimi, pa da se pušta političarima dok ih narod bude štrojio za jedno par dina kada nam konačno dokurče svi.
Jedan citat jednog pametnog engleskog profesora, doktora slavistike, kog sam slučajno imao prilike da upoznam:
"Vi balkanci ste jako čudni. Svaki narod na svetu je najopasniji po vlast tek kada izađe na ulice, a vi kada počnete da se sprdate sa njima. Valjda je to znak da ste izgubili svaku trunku poštovanja i poverenja".
Ja koliko se sećam, najbolji vicevi o Slobi su se pričali '99. i 2000.
ste pročitali ovo? znači.... ja stvarno nemam reči, pa jbt ovo je prestrašno...
Али Пинк и промоција СПС-овских курви и некадашњих ЈУЛ-овки. Сметале им Звезде Гранда, а не смета им синоћње чепљење и изигравање хуманитараца од стране Секе Алексић, Гоце Божиновске, Гоге Секулић, Ане Николић, Љупке Стевић, Марине Висковић, Наташе Беквалац, Маје Николић... Наравно ништа без СРБСКЕ МАИКЕ Цеце и старе гарде: љубитељке пилетине, Зорице Марковић и несуђене министарке културе, Зорице Брунцлик. А такође ништа и без Ђиласове и Мишковићеве промотерке, Гоце Тржан.
А Вучићевић шатро напредњак, шатро борац против корупције, а на прослави Информера све људи из СПС-а и света криминала.
Дачић, Антић и компанија не силазе са Пинка.
Е, мој, Вучићу, јеб'о те СПС поновно и удруживање са њима. Још ме само занима где ископа овог Цинцара, Малог. Мали је збуњен више него три лудака у бурету.
Не знам, чини ми се да овај видео има везе са поплавама. Цифре не лажу, мислите о томе...
https://www.youtube.com/watch?v=x8q3w-TB_is