Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Agilni. A sto bi ti slali tu poruku? To ja ne kontam.

2. Misliš. Ako umreš- To nikako nije dobro za biznis?

3. Smrt je uvek dobar biznis, al' ako može prirodno.

4. Polisa ne važi ako svesno srljaš u smrt.
    Tj ako ostaneš u stanu i udaviš se.

5. Smrt je uvek dobar biznis, al' ako može prirodno.

Kažu da poplave, požari i nuklearni holokaust povećavaju rizik od prirodne smrti

6. @Agilni
    imam kasko, pa mi stizu poruke. potvrdjujem autenticnos

svevisnji mi je svedok
    ne, cekaj, on je pod istragom
    trazim izuzece

7. ја сам чуо да курд кува за ове смештене у пиониру

8. mixmax
    Polisa ne važi ako svesno srljaš u smrt.
    Tj ako ostaneš u stanu i udaviš se.

Ne lupetaj. Polisa ne vazi samo samo u slucaju samoubistva, a ne "svjesnog srljanja u smrt"

Dragisic
    Agilni. A sto bi ti slali tu poruku? To ja ne kontam

Pa u slucaju da si zivotno osiguran da spases sebe od smrti a njih od isplate premije.

U slucaju da si osiguran od poplave, da zastitis sto vise mozes imovine da bi ti isplatili manju premiju.

9. Дефинитивно или сам и луд или превише поштен па не могу да разумем људе којима је било која страначка привилегија важнија од праве слике ствари. За неку ситницу ће као папагаји понављати туђе речи. Зато што је лако купити људе да не мисле својом главом, зато нам је земља у курцу.

Довољно ми је да гледам моје суграђане, дојучерашње присталице и чланове ДС-а УРС-а, ДСС-а, ГГ Раваница, ПУПС-а... како зарад страначких привилегија у СНС пљују све оне који не мисле туђим мозговима називајући их олошима, мишевима, смећем, стринама, пичкетинама...

А све ово пишем у име свих храбрих Ћупричана који су спасавали град од поплава, а које нико не спомиње од страначких бескичмењака већ само знају да преносе сваку реч функицонера СНС-а. Пишем и у име неколицине вредних момака који су ишли, сликали и давали праве информације са лица места, све шта се дешавало током кризне ситуације, док је локална телевизија пуштала забавни програм, а као крол пуштала вести преузете са других телевизија и сајтова. А да! И врхунац безобразлулка локалне телевизије је била објава у којој су рекли да су све телевизије преузимале вести са њихове телевизије и да су их дописници редовно звали што је лаж. ТВ Ћуприја тек после многбројних критика и замерки на рад запослених (ко зна, можда су читали моје критике на њихов рачун овде на форуму) почела последњих дана да обавештава грађане малтене на сваких 5 минута о свему. Паз' да ме не убеде у њихов професионализам.

И нећу да престанем да критикујем неписмену и безобразну багру која се набила у СНС па сере преко Фејса, а кад их човек уживо нешто пита беже као опрљени копривом. То је гомила балвана који не умеју да повежу две просте реченице. Нису ниједном на страници општинског одбора СНС-а споменули људе који су ринтали 24 сата да би спасли град од поплава. А то не мора само председник општине да ради, то би требало и остали чланови руководства општинског одбора да раде.

Господо, који сте нека велика муда у ОО СНС Ћуприја и СО Ћуприја и који се курчите државном службом, напиште нешто о људима који су спасавали град, о људима којима су поплављени подруми, напиште нешто хуманитарним акцијама у Ћуприји, не добијате паре од странке само за лепљење линкова о активностима Вучића и министара, престаните да изгравате мученике, велике вернике и људе са образом јер га немате, пизда вам материна безобразна. Савест се не смирује лепљењем на Фејсу слика везаних за Православље, не смирује се савест лепљењем слика са бројем 1003, не смирује се ни вређањем других да нису ништа урадили док сте ви радили мање од њих или сте само седели у страначким просторијама и чекали да други ураде нешто.

10. Pantiću, sedi dole.

11. Nije problem tl;dr, nego sto je Fender pis'o :D
    Kad se samo setim kako je penio kad su neoradikali dosli na vlast pre 2 godine, ali pohvalno je sto se brzo opametio, ima nade za njega, nije lobotomisan kao botina mishmax.

12. Сео сам. Мор'о сам ово д' избацим из себе.

13. mnogo dobar tekst
    http://kljakav.wordpress.com/2014/05/23/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%98%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D0%BD/

evo dela:

Изјебо нас глумац људски (уздах… .драмска пауза… сада иде??? погађате, наредба).

Ал нећеш га више мајци, шорави! Прво ћеш да га пушиш тим сензуалним уснама за сав овај пострадали и поплављени народ за који си крив прво ти лично, па онда ови твоји сервилни дуплеувлакачи које си поставио. Па ће те карати за ово што си се сликао, бламирао, глуматао, обарао локалне власти док се народ саморганизовао у борби за голи живот! А на крају ће те јебати у дупенце малешно за ово што цензуришеш и не даш да људи проговоре, да се зна истина. Што си јебо – јебо си. Народ неће бити марва заувек (мада је ово дискутабилно) и све више људи види ко и шта си заправо ти, у чију корист све ово радиш. Искомплексирани, недојебани (ово ћемо исправити, не бој се) позер постављен од непријатеља државе да доврши посао и затре нам род, кућу и кућиште.

14. Jebote, Džeri, smanji s limunom.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.