Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Direktore, konačno uverljiva analiza onoga šta se desilo.

Zna li se nešto više o tom Fondu strateške kulture?

2. vidi onlajn jebote, ja morao hemijskom popunjavati...

3. Direktore, konačno uverljiva analiza onoga šta se desilo.
    Zna li se nešto više o tom Fondu strateške kulture?

evo o autoru
    http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%9F%D0%B8%D1%9B
    ovi su samo preneli

4. vidi onlajn jebote, ja morao hemijskom popunjavati

ti si izgleda prošo bez ABHO obuke u vojsi
    atomska i biološka ajde de, retko zatreba
    al hemijska je opasna u pičku materinu :)

5. Sistem treba dusiti iznutra. Milion ukrainaca se prikljucilo nacistima. Kasnije kada su se sovjeti dovukli do evrope, uvalili su nemcima nož u leđa i korca v buljo.
    Oj da kažem, treba se priključivati strankama i nadglasavati govnare.

6. Au, kakav intervju na RTS-u..

7. Ma nije to tako strašno. Smanji to malo kume, ispada kao da ti je odnešeno sve živo i mrtvo iz kuće sa autom komplet.
    Malko si pretarao. Vidiš da ti ostala kuća. Jebeš to malo maltera i tu koja cigla i crep. Par kubika peska, malo cementa, lopate i mešalice i može komotno za 7 dana da se omalteriše, još pride i radio da ti peva. Lepo kišno proleće bilo, naseci malo bukve ili jele pa skucaj neko astalče ili krevet. Znam ja da ti umeš, samo nećeš. Heheh vragolan! Auto ćeš lako... Šta pričaš da je odnešen vodom? Vidiš da je tu prekoputa u komšijinom dvorištu. Ništa mu ne fali. To malo na veznim limovima i branik što ti otpao to nije ništa. Sem toga, motor i diferencijal mož da kupiš na otpadu za sitne novce. Još ako ubodeš da je malo prešo. Juuu! Ima sve da te svrbi kako ćeš dobro da prođeš. A stoka... Jebeš stoku, nakotiće se opet. Nije kraj sveta kumašine moj. Ajde sada malo vedre misli i smanji tu cifru. Što je mnogo - mnogo je! Ne može sad sva lova od priloga da se prosledi tebi i sličnima. Mora malo i kumašin da se ogrebe. Jbg, takva tura. Ćut tu i krpi pa će da vidimo nešto. Ništa se ti ne sekiraj. U svakom momentu možeš da nabaviš šator za male novce. Skenjali smo vojsku pa toga ima koliko hoćeš po buvljacima. Do tada, drž se KUMAŠINE i ne zaboravi da glasaš za mene na izborima. Heheh, ako uopšte i budem imao protivnika na izborima, van kazamata, podrazumeva se. Aj uzdravlju i pošalji sms na 1003. Budi solidaran! LjubaC!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=28&nav_category=11&nav_id=854173

8. Svasta bih napisao i linkovao, ali posto me neka kulovcina banovala bez razloga, vise ne pisem na ovim temama. Negujte botove, oni su nase blago.

9. Onima sto su "širili paniku" na fejsu, odredili 30 dana pritvora. Ovo je već zabrinjavajuće. Veliki vođa je definitivno opičen u glavu opasno.

10. Onima sto su "širili paniku" na fejsu, odredili 30 dana pritvora. Ovo je već zabrinjavajuće. Veliki vođa je definitivno opičen u glavu opasno.

Uopste nije, nego je pametan. Sada ima ljudi da se suzdrzavaju da napisu i mnogo bezazlenije stvari.

11. To je i bila moja poenta Mišo.

12. Оћу да апсе нас са вујаклије?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.