Mala pomoć za Fb stranu

1. Pahuljo, promeni na POMOZI

2. Pahuljo, divno, samo prepravi ipak ovo!

3. Шта ће зарез после "мало"?

4. Па замисли да Вучић чита. Твоје мало (драмска пауза од 9 секунди) неком значи много.

5. Ne jedi govana sad ti. Sto smeta zarez? Uklapa se u kompoziciju. Bruce?

6. I razmak ispred uzvičnika?

7. Ubismo čovjeka :)

EDIT: ženu

8. Хаха Баче, рекла ти да једеш говна.

9. Razmak zato sto je posle velikog i da bude pregledno :P i!

10. Ne jedi govana sad ti. Sto smeta zarez? Uklapa se u kompoziciju. Bruce?

Што га храниш говнима кад је човек у праву? Смета зарез јер му ту није место.

11. ne vidim da ste vi gramar naciji nešto napravili, Pahuljo hvala

12. Razmak zato sto je posle velikog i da bude pregledno :P i!

Ako, ako. A i da ima još koja dramska pauza za Vučića - tako kad dođe do uzvičnika on uzdrhti

13. Nema na cemu. Tu sam, ako sta jos treba.

14. Za razmak je sasvim ok, kad se piše sve velikim slovima, posebno nakon "I".

A ovaj zarez nije neophodan, ali eto, dramska pauzica. Zamislite naratora, al' da nije Vučić, kao sa reklame neke. "Zvučnije" je :)

Otišlo je na Fb ovako.

15. Brusu je krivo što on nije primijetio da treba :p

Šta oćeš, ja sam napravila ovo, što bi bilo vrhunsko remek-djelo :)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10352762_593439120762974_6057331567939993373_n.jpg

16. Tebe nisam prozivao, ti imaš diplomu za gramar nacija :)

17. Reci to Agilnom, on izmišlja nova pravila i dozvole :)

Meni je samo bilo preslatko što su svi krenuli da zakeraju ponešto o pravopisu pa ne odolih, a mogu misliti kako je Pahulji bilo. Kaver je super, jebo sad te sitnice

18. Ma ne izmišljam ništa, ali bih uzvičnik i ja odvojio, lepše je tako u ovom slučaju :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.