Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. jel nosimo name tags?:D

2. hahaha opet ne vredi... Pre će biti nickname tags :D

3. hoce biti nesto da se nabode,popije? ili da donosim alkohol sam?

4. @bojsa: ja sam birao autore i definicije. koji su autori odlicni preskoceni? svi anonimusi koji su ubaceni imali su briljantne definicije. necemo valjda suditi o kvaliettu autora po njegovo prisustvu ili aktivnosti na sajtu?

@zevonja: alkohol ce se uzimati na sanku kst-a. zabranjeno je unosenje svog pica.

5. Ja dolazim sigurno mnogi ce me prepoznati po ovom stavu: http://www.serenedominic.com/snob1.jpg nadam se da na izlozbi nece dolaziti laici i ostali seljaci...

6. Ha, vidimo se na izložbi :)

7. Ukoliko ne drknem ispit, dolazim i castim pivo. Ako padnem ispit postajem emo i odlazim negde da istresem agresiju. Nadam se da se vidimo u Klubu STrvinara.

8. Све имам неки осећај да ће да дође до масовне туче. Можда падне и неки чикфајт.

9. A da kažemo surovom da pripremi neki bazen i naspe blata u taj bazen, pa da pijemo pivo i kladimo se na čikine koje se tuku u toplesu :)

10. Savet: Ostatak zgrade ima bolje klonje, slobodno se prosetajte do etf-a ili gradjevine i dajte sebi oduška. Ako je nekome glupo da odmah uleće tamo, može malo da stoji ispred neke table sa rezultatima ispita, ipak je januar, treba odati poštu palim junacima... :)

11. Ako zdravstveno budem ok. , eto i mene....Da vam donesem svinjskog gripa! Delim gratis!;-)
    Odlična ideja za izložbu. Videh juče u "Večernjim Novostima" da su pisali o Vukajliji...

12. ljudi...hoce li tamo biti nekih zena...ili sta...???:)))

13. Bursum, šta zevaš po Vuki?! Sedi i uči!! Položićeš.

14. Ja hoću da se SVE moje definicije okače na (vidi strelicu)

IMGhttp://i48.tinypic.com/65cs8x.jpg/IMG

U suprotnom, moja noga više neće da korača u vašu kuću... pardon sajt.

15. Znak raspoznavanja:
    Crveni karanfil :-)))

16. Ja ću da metnem belu ružu :)))

17. Јел ће бити обавештени аутори чије дефиниције ће бити изложене на ревији:))))

18. Jać' da me'tem tratintičicu :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.