Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. имаш пар страница уназад списак аутора...
    Честитам онима чије дефке су изабране а нама који нисмо на списку
    желим више среће други пут....xD

2. Оће ли бити експлицитних дефиниција или је у питању забава за целу породицу?

3. wojtek, definiši malo eksplicitnost. Ako misliš da li će biti "Seka Aleksić je debela kurvetina koja puši kite za lovu" - neće. E sad, da li će se negde pojaviti one "bezobrazne reči" na k, p i j...verovatno hoće.

4. Па и мислио сам на К/П/Г/С, ал сад кад је помене, Сека је још и експлицитнија.

5. Jebiga, ne znam tačno koje će definicije biti, ali ne verujem da će biti neke neumesne. Neumesne brišemo :).

6. doćemo srebrnjak i ja

7. Хоће ли аутори објављених дефиниција бити некако обавјештени о томе?

8. Ma biće slika sigurno, i na Fejsu i ovde.

9. ДОЛАЗЕ СРЕБРЊАК И БОК?
    ДОЛАЗИМ И ЈА!

10. Svima vam želim lep provod i nadam se da ce se nastaviti sa organizovanjem ovih izložbi

11. zelim vam dobro zezanje, izlozba je lepa ideja

12. http://vukajlija.com/forum/teme/6208?strana=8
    da li je ovo konacan odabri autora, posto vidim neki su kasnije ubaceni.
    :)

13. Koliko znam, jeste. Sledeći putm neki drugi autori, neke druge definicije :).

14. i zvanicno...

Vukajlijina revija definicija u KST-u 25.01.2010.
    U KST-u, u ponedeljak, 1.februara 2010. godine sa početkom u 20 časova, kulturni Pogon Kluba Studenata Tehnike i Vukajlija, otvoriće reviju definicija slenga.
    Vukajlija je internet rečnik slenga, mesto gde ljudi, kroz zabavu, definišu reči i izraze izostavljene u književnom jeziku, našu svakodnevicu i aktuelne događaje iz jednog prvenstveno šaljivog ugla.
    Dođite u KST da se upoznamo, zajedno družimo i smejemo definicijama najuspešnijih autora. Postavka će trajati nedelju dana.
    Komentari (0) Pošaljite komentar

15. Kad ce biti objavljen posljedni i zvanicni spisak autora definicija koje ce biti objavljene?

16. Odlično, meni je ideja super, i više nego super. :)

17. Sve se bojim da nam neće biti dovoljna ta dva sata... :)