Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. E, pa, ti onda deli minuse, okrutni stvore :P

2. Drago mi je da ti je noga bolje. Sad ću da ti pošaljem PVT podrške.

3. Ne budite zli, pa valjda se dele minusi definicijama, a ne ljudima, hahaa

4. uuuuu, meni je najslađe da roknem minus nekome koga znam :)
    znaš ono, pročitaš neku glupost, ne znaš ko je, rokneš minus kad ono recimo, surovi...
    a tebi toplo oko srca.

5. Ja kad celtu roknem minus, svršavam od sreće. A nije da ga ne volim, naprotiv. Srebrna me nešto isprozivala u ponedeljak, sa'ću da delam...

6. znate ono, ko se bije, taj se voli... sado mazo stil :)

7. VUKAJLIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

8. Nikad se bolje nisam proslavio rođendan. Drago mi je da sam vas sve upoznao, i da sam vidio ljude koje sam prije upoznao. Izvinjavam se damama koje sam gnjavio :)

9. Први српски Синатра :)))

10. Molim euterpu da postavi snimak na jutjub, da se malo nasmijemo:)

11. Daleko bilo Hole da sam te ja prozivala, to je samo moj nacin da pokazem potpunu naklonost prema ljudima :)

12. srebrnjak, onda mene obožavaš :) Mene je prozivala celo veče, a Luka je nekome rekao da sam zemljoradnik po zanimanju :)

13. Мени је драго што сам вас упознао:))) Надам се да ћемо чешће правити онакве скупове.

14. Rekla si mi da "nisam ništa posebno". Kako li je tek kad pokazuješ potpunu nenaklonost :D. Ovaj...šalim se ja malo :).

15. Markantni zemljoradnik sa abnormalnim brkovima :) Korleone, meni je drago što sam te upoznao :)

16. Ja сам Јелена Тихи Убица и појешћу вашу децу.

17. изеш ми ....., кад си већ тако речит:) (извини, дошло ми)

18. A ne, ne, to si ti prvi rekao Hole, a ja sam te samo podržala...tj.bila uz tebe. Uf,nekad sam previše dobar čovek... :D :D
    A PSV, pa ti si posebna priča :)))

19. Bilo je kratko... mnogo kratko. Najžalije mi je što se nije ostvario kontakt između Rasputina i MrMuna... to bih mnogo voleo da vidim... ali, mnogo... :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.