Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. Zbog renovacije kluba i izložbenog prostora, ova manifestacija pomerena je za ponedeljak 1. februar i njome će se zvanično otvoriti novi izložbeni prostor.

izvinjavam se zbog odlaganja termina, radovi u klubu stdenata tehnike su se odužili te je ljudima tamo neostvarivo da sve završe do ponedeljka.

2. Sta sam se kupao onda sad u nedelju koi qjurac...

3. KaD počinje,ostaje u 20h?

4. Renoviranje kluba?
    Jao šta će sada od njega da naprave... Još nisam jabuke preboleo.

5. Pa nece valjda ugledni Vukajliasi da idu u neokreceni KST, svasta s tobom Piro.

6. da, da 20h. ili ako vama vise odgovara 19h moze i tada...

7. Kad mogu dame?
    :) :)

8. izgleda da su se jedino meni svidjale jabuke u KSTu....

9. Organizatori i autori defki nek okache o sako karticu sa nickom kako bi ih prepoznali :D

10. Ne, ne, ne... tako neće biti zanimljivo. Gde je tu mistika?

11. neka svako dodje prerusen u svoj avatar :)

12. meni neće biti teško:) AL ću se malo zadržati na ulazu da potpisujem autograme tetkama, strinama i babama:)))

13. hahahahhahaahah :)
    ima da placu od srece kad te vide :D
    insistiram da Mrmun dodje kao njegov prethodni avatar a ne ovaj sad :D

14. Ti ćeš u tom slučaju, leela, teško moći da hodaš kao sirena :)))

15. zasto, o zasto sam u irskoj a ne tamo.
    mislim ovo, da dolazimo kao avatari

16. lila ce da mi bude kostim

17. a ti bi dosao kao sisata macka? :D

18. ne. macak u sisama.

19. ups!
    nisam videla drugi post :)
    ja mogu samo da ti pozajmim narandzastu majicu (i mozda macku ako budes dobar)

20. surovi a jel mogu ja da ne dodjem?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.